Falcao'dan Galatasaraylı taraftarlarını heyecanlandıran açıklama

Falcao'dan Galatasaraylı taraftarlarını heyecanlandıran açıklama

Galatasaray'ın transfer listesindeki Radamel Falcao, Kolombiya basınına geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Falcao, Galatasaray ile yakın temas olduğunu açıkladı.

Kolombiya ekibi Millonarios'ta oynama ihtimali hakkında yorum yapan Falcao, "Herkes benim Millonarios'ta oynama hayalim olduğunu biliyor ancak bir süre daha Avrupa'da kariyerime devam edebileceğimi düşünüyorum" dedi.

BAZI KULÜPLERİN İLGİSİ VAR

Galatasaray ve Porto gibi kulüplerin kendisiyle ilgilendiğine dair çıkan haberleri değerlendiren Kolombiyalı golcü, "Çıkan haberleri duydum. Bazı kulüplerin bana olan ilgisini biliyorum. Bazı yakınlaşmalar da oldu. Ancak daha fazla bir şey söyleyemem. Monaco ile bir yıl daha sözleşmem var. Bu dikkatli bir şekilde ele alınması gereken bir konu. Neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN