Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Faroe Adaları Türkiye canlı izle TRT 1

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Faroe Adaları Türkiye canlı izle TRT 1

Uluslar Ligi Faroe Adaları Türkiye maçı şifresiz canlı yayın ile TRT 1'de ekranlara gelecek. Uluslar Ligi'nde C Ligi'nden B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Faroe Adaları ile prestij maçına çıkıyor. İşte, Faroe Adaları Türkiye maçı canlı yayın bilgileri...

UEFA Uluslar Ligi'nde sezon sona eriyor. Bu akşam oynanacak maçlarla turnuvada gruptan çıkan ve düşenler belli olacak. Şampiyonun belirleneceği play-off etabına kalan ülkeler de bu akşam netleşecek. Geçen hafta Lüksemburg ile beraber kalmasına karşın C Ligi 1. Grubu lider tamamlayan garantileyen ve B Ligi'ne yükselen Türkiye A Milli Takım, son hafta maçında Faroe Adaları ile karşılaşıyor.

FAROE ADALARI TÜRKİYE CANLI İZLE TRT 1

A Milli Futbol Takımı, Faroe Adaları maçıyla tarihinde 610. kez sahaya çıkacak.

Ay-yıldızlılar, 99 yıllık tarihinde 332'si resmi, 277'si özel, toplam 609 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 234 galibiyet, 145 beraberlik ve 230 yenilgi yaşadı.

Bugüne kadar 91 farklı ülke milli takımıyla mücadele eden milliler, 609 karşılaşmanın 526'sını Avrupa, 33'ünü Asya, 24'ünü Afrika, 23'ünü Amerika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

FAROE ADALARI TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar Ligi 6. hafta maçında Türkiye, Faroe Adaları'nın konuğu oluyor. Faroe Adaları-Türkiye maçı 25 Eylül 2022 Pazar günü saat 21.45'te başlayacak. Torshavn kentinde Torsvollur Stadyumu'nda oynanacak müsabakada Ukraynalı hakem Serhiy Boiko düdük çalacak.

Faroe Adaları-Türkiye maçı şifresiz olarak TRT 1'den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

FAROE ADALARI

Nielsen
Sorensen
Askam
Vatnhamar
Davidsen
Bjartalio
Andreasen
Joensen
Meinhard Olsen
Edmundsson
Andrasson Olsen

TÜRKİYE

Altay
Onur
Cenk
Ravil
Rıdvan
Tolga
İsmail
İrfan Can
Yunus
Serdar Gürler
Umut Bozok

FAROE ADALARI İLE ÜÇÜNCÜ MAÇ

A Milli Futbol Takımı, Faroe Adaları ile tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ilk maç, 15 Temmuz 1991'de Faroe Adaları'nda oynandı. Özel maç, 1-1 sona erdi. Sepp Piontek yönetimindeki ay-yıldızlı ekibin tek golünü 75. dakikada Hami Mandıralı attı.

Milli Takım, Faroe Adaları ile 4 Haziran 2022'de oynadığı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçını ise 4-0 kazandı. Ay-yıldızlı ekibe rakibi karşısında ilk galibiyeti getiren goller, Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun ve Merih Demiral'dan geldi.

FAROE ADALARI TÜRKİYE CANLI YAYIN TRT 1

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN