Fatih Terim: Korkaksanız bu işi yapmayın

Fatih Terim: Korkaksanız bu işi yapmayın

Fenerbahçe Galatasaray maçı sonrası Fatih Terim, hakemler hakkında çok sert eleştirilerde bulundu. Terim, "Sen o faulü vereceksin, sen VAR'a gideceksin, Bülent Yıldırım, sen çağıracaksın, Mehmet Topal'ın pozisyonunu söyleyeceksin. Korkaksanız bu işi yapmayın. Bu nedir yahu?" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin konuğu Galatasaray’la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, hakemlere eleştiride bulundu. Hakem Ali Palabıyık ve özellikle VAR koltuğunda oturan Bülent Yıldırım’a yüklenen Fatih Terim, “Bu sene enteresan şeyler oluyor. Kelimeleri seçerek ifade etmek istiyorum ama biz iyi oynamışız, kötü oynamışız seni ilgilendirmez… Sen o faulü vereceksin, sen VAR’a gideceksin, Bülent Yıldırım, sen çağıracaksın, Mehmet Topal’ın pozisyonunu söyleyeceksin. Korkaksanız bu işi yapmayın. Bu nedir yahu?” şeklinde çok sert açıklamalarda bulundu.

‘AŞIRI GÜVEN VE KONSANTRASYON BOZUKLUĞU’

Terim, maçla ilgili “Açıkçası kazanmamız gereken bir maçtı. 11’e 11 iken pozisyon vermedik. Rakip 10 kişiyken oyunun hakimiydik ama maalesef pozisyon bulamadık. Daha çok pozisyon bulmalıydık. Fenerbahçe daha da eksik kalabilirdi. Olmadı. Bir anlık aşırı güven ve konsantrasyon bozukluğu gole sebep oldu. Rahat kazanacağımız bir maçı berabere bitirdik. Üzgünüm” dedi.

Deneyimli teknik adam hakem hakkında eleştirilerine “Herhangi bir şey söylesem ceza yiyorum. Herkes konuşuyor ama bir şey olduğu yok. Olan hep Galatasaray’a oluyor, herkes susuyor. Bir tek ben konuşuyorum, ben de ceza yiyorum. O yüzden onlara da fırsat vermek istemiyorum… Benim rakipler ile bir işim yok. Gelenek bozulmamış, yenememişiz falan… Burada unutulmaz anlar yaşadık onu önemsiyorum ben… Bu sene hep mi bize denk geliyor. Bunları da bahane olarak kullanmak hoşuma gitmiyor. Ama 1. haftadan beri yapıyorsunuz zaten başkan, oyuncular, ben… Hepimiz ceza yedik…” şeklinde devam etti ve sözlerini “Yapacak bir şey yok” diyerek noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN