Fatih Terim sessizliğini bozdu: Adana Lezzet Festivali'ne katılan 'İmparator' Galatasaray hakkında ilk kez konuştu!

Fatih Terim sessizliğini bozdu: Adana Lezzet Festivali'ne katılan 'İmparator' Galatasaray hakkında ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz ocak ayında Galatasaray Başkanı Burak Elmas tarafından görevine son verilen efsane teknik adam Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekibin bu sezon ortaya koyduğu performans hakkında ilk kez konuştu.

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih sessizliğini bozdu. Sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim, Galatasaray'ın bu sezon ortaya koyduğu performansı ilk kez değerlendirdi.

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan "TERİM" belgeselindeki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken efsane teknik adam Fatih Terim, Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray hakkında ilk kez konuştu.

Bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilecek olan Adana Lezzet Festivali'nin bugün İstanbul'da yapılan lansman kahvaltısına katılan Fatih Terim, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'e özel açıklamalarda bulundu.

ter-2.jpg

FATİH TERİM: GALATASARAY'A SABIR GEREK

Sarı-kırmızılı ekibin bu sezon ortaya koyduğu performansı ilk kez değerlendiren Fatih Terim, "Biraz sabır gerek. Yeni bir takım oluşturuldu. Uyum zaman alır." ifadelerini kullandı.

Terim ayrıca Spor Toto Süper Lig ekibi Alanyaspor hakkında da konuşarak " Sebebini bilmiyorum ama Alanyaspor bu sezon iyi değil. Acil bir şeyler yapmalısınız" dedi

"TERİM" REKOR KIRDI

Efsane teknik adamın hayatını konu alan 'Terim' adlı belgesel yayınlandığı günden itibaren çeşitli tartışmaları da beraberinde getirirken sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

15 Eylül'de Netflix üzerinden izleyenler ile buluşan belgesel Fatih Terim'in kariyerine ve özel hayatına odaklanarak futbolseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Efsane teknik adamın Adana'da başlayan hayat hikayesinin ele alındığı tarihi belgeselde İtalyan temsilcileri Fiorentina ve Milan'daki günlerine de yer verildi.

ter3.jpg

30 DAKİKA 14 MİLYON İZLENDİ

Galatasaray'ın gözbebeği, İmparator lakaplı Fatih Terim'in hayatını konu alan 'Terim' belgeseli yayınlandığı gün 30 dakika içerisinde 14 milyon izlenmeye ulaşarak adeta seyirci rekoru kırdı.

Dört bölümden oluşan belgeselde sarı-kırmızılı ekibin efsane isimleri Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cláudio Taffarel, Felipe Melo, Fernando Muslera ve Portekiz futbolunun önde gelen isimleri Nuno Gomes ve Rui Costa gibi dünyaca ünlü yıldızlara da yer verildi.

"TERİM" BELGESELİ TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Sarı-kırmızılı ekibin eski yöneticisi gazeteci Fatih Altaylı, belgesel hakkında "Buna belgesel demek belgeye hakarettir" açıklamasında bulunurken spor yorumcusu Mehmet Demirkol ise belgesel hakkında 'zaman kaybı' şeklindeki çıkışlarıyla dikkatleri çekmişti.

Gazeteci Serdar Ali Çelikler ise belgesel hakkında 'çöp bir iş böyle belge olmaz' şeklinde konuşurken efsane ismin hayatını konu alan belgesel hakkında ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Netflix de TERİM belgeselini izledim. Tavsiye ederim. Duygulu, güzel bir belgesel emeği gecenlere tesekkür ederim." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN