Fatih Terim'den Arda Turan'a mesaj: Zaman her şeyin ilacıdır

Fatih Terim'den Arda Turan'a mesaj: Zaman her şeyin ilacıdır

Başakşehir'de kamp kadrosuna alınmayan Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları sorulan Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz'in konuyla ilgili açıklamalarına katılmadığını belirterek "Zaman her şeyin ilacıdır" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörğü Fatih Terim, Florya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arda Turan ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan Terim, "Kulübümüze hizmet etmiş bir oyuncu için (Cengiz'in açıklamaları) bu cümleyi kuramam. Kimseye ne alın, ne de almayın dedim. Zaman her şeyin ilacıdır" dedi.

"HENRY ONYEKURU YABANCIMIZ DEĞİL"

Sezon sonuna kadar yeniden kiralanan Onyekuru'nun Türk futbolunu bildiğini belirten Terim, "Onyekuru, Galatasaraylıların yabancı değil. Sezon başı istemiştik, vermediler. Şimdi oldu. Şampiyonluğumuzda önemli katkısı olan, inandığımız bir oyuncu" değerlendirmesinde bulundu.

"YARINI PLANLAMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Geçtiğimiz gün kadroya katılan Saracchi ile ilgili konuşan Terim, "Takibimizde olan, genç, yetenekli bir oyuncu. O düşünceyle aldık, ümit ederim öyle olur. Yarın gelecek. Hem bugünü, hem yarını planlamaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"ZAMAN HER ŞEYİN İLACIDIR"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in "Arda Turan ile ilgilenmiyoruz" açıklaması sorulan Fatih Terim, "Bir oyuncu Galatasaray altyapısından yetişmişse ve giderken para da kazandırmışsa, bu cümleyi kullanmaktan imtina ediyorum. Başkanımız öyle söylemiş ama ben hizmet etmiş bir oyuncu için bu cümleyi kurmam. Arda, bir defa bile, mukavele ya da imza için talepte bulunmadı. Ben de kimseye ne alın, ne de almayın dedim. Zaman her şeyin ilacıdır, bu tespiti de yapmak lazım" değerlendirmesinde bulundu.

TRANSFER HABERLERİNİ ELEŞTİRDİ

İçeriden haberlerin basına sızmasından dert yanan Terim, "Birçok haber yapılıyor, bu haberlerin birçoğu da içeriden çıkıyor. Üzülüyorum, araştırıyorum, bulursam da neler olacağını tahmin ediyorsunuz. Onyekuru'nun 70 giyeceğini bilmiyordum, benden önce bilen var" diye konuştu.

DIAGNE GERİ DÖNECEK Mİ?

Club Brugge'a kiralanan Diagne'nin geri dönüp dönmeyeceği sorulan Terim, "Diagne'nin kadroda olmadığını, dün açıkladıktan sonra öğrendik. Galatasaray'ın yabancı sayısı ve bulunduğu konum, mukaveledeki şartlar, öyle bir şeyi (geri dönüş) gerektirmiyor. 2 Şubat son listeyi verme tarihimiz, bu tarihe kadar zamanımız var" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN