Fenerbahçe, 3 puanı uzatmada aldı

Fenerbahçe, 3 puanı uzatmada aldı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'i 90+3. dakikada bulduğu golle 2-1 yenerek ikide iki yaptı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda 3 puanı almayı bildi. Maçın 77. dakikasında Vedat Muric'le skoru eşitleyen Fenerbahçe, 90+3. dakikada Nabil Dirar'ın golüyle rakibini 2-1 mağlup etti.

İlk hafta Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yenen sarı-lacivertliler, zorlu deplasmandan da 3 puan çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

 

6 SEZON SONRA 2'DE 2

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i deplasmanda yenerek 6 sezon sonra Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başladı.

Son olarak 2011-2012 sezonunda ligin ilk 2 maçını kazanan Fenerbahçe, daha sonraki 6 sezonun hiçbirinde bunu tekrarlayamamıştı. Sarı-lacivertliler, Başakşehir deplasmanında kazanarak 6 sezon aranın ardından lige 6 puanlık bir başlangıç yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN