Fenerbahçe Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşını aldı: Joao Pedro, Fenerbahçe için İstanbul'da

Fenerbahçe Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşını aldı: Joao Pedro, Fenerbahçe için İstanbul'da

Abdülkerim Bardakcı transferinde ezeli rakibi Galatasaray'dan transfer çalımı yiyen Fenerbahçe, Cimbom'dan rövanşı aldı. Kanarya, Galatasaray'ın da transfer etmek istediği İtalyan yıldız Joao Pedro ile prensipte anlaşmaya vardı. Sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a gelen tecrübeli futbolcunun sarı-lacivertli ekibe imza atması bekleniyor.

Abdülkerim Bardakcı'yı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Cimbom'dan rövanşı İtalyan yıldız Joao Pedro ile aldı.

Galatasaray'ın da uzun süredir transfer etmek istediği 30 yaşındaki hücum oyuncusu sarı-lacivertli kulüple transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcu İtalya'nın Palermo kentinden kalkan özel uçakla saat 09.15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı.

pedr.jpg

Ailesiyle birlikte gelen Pedro'yu Fenerbahçeli yetkililer karşılarken, oyuncu ve ailesi kendileri için ayarlanan araçla havalimanından ayrıldı. Joao Pedro'nun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sarı-lacivertli kulübe resmi imzayı atması bekleniyor.

Kanarya'nın prensipte anlaşmaya vardığı Pedro, geçen geçen Cagliari formasını 39 maçta terletirken takımına 13 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN