Fenerbahçe Ankaragücü biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Ankaragücü bilet fiyatları

Fenerbahçe Ankaragücü biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Ankaragücü bilet fiyatları

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında oynanacak maç öncesi taraftarlar bilet fiyatlarını araştırıyor. Bu sezon, geçen seneye göre farklı bir oyun sergileyen sarı-lacivertlileri taraftarları yalnız bırakmıyor. Peki Fenerbahçe Ankaragücü biletleri ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar…

Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor deplasmanında bu sezon ilk kez mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, yeni haftada Ankaragücü’nü konuk edecek. Taraftarı önünde oynayacak olan Fenerbahçe, Ankaragücü biletlerini satışa sundu. İşte maçın bilet fiyatları ve diğer gelişmeleri…

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK

Cumartesi günü saat 20:00’de oynanacak Fenerbahçe Ankaragücü maçının bilet fiyatları, https://www.passo.com.tr adresinde yer alıyor.

19-09/18/fenerbahce.jpg

FENERBAHÇE’NİN LİGDE OYNADIĞI MAÇLAR

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'e 5-0'lık Gaziantep galibiyetiyle başlamasının ardından Medipol Başakşehir'i de 2-1 yendi. Trabzonspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, Aytemiz Alanyaspor'a ise deplasmanda 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybetti.

ANKARAGÜCÜ’NÜN OYNADIĞI MAÇLAR

Süper Lig'de ilk maçta deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Ankaragücü, Kayserispor ile kendi evinde 1-1 berabere kalmasının ardından Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0'lık skorla geçti. Geçen hafta kendi evinde Yeni Malatya'yı konuk eden sarı-siyahlılar, 4-0'lık ağır bir yenilgiyle mücadeleden mağlup ayrıldı.

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ KONUMLARI

Fenerbahçe bu maç öncesi oynadığı 4 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, 7 puanla 3'ncü sırada bulunuyor. Ankaragücü ise 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 5 puanda 12'nci sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'nin 1959 Öncesi Türkiye Futbol şampiyonlukları

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN