Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe, bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da tecrübeli teknik adamın kadroda düşünmediği isimleri elden çıkarmanın planlarını yapıyor.

Bu doğrultuda deneyimli teknik adamın planları arasında yer almayan futbolculara gelen teklifleri değerlendirmeye alan sarı-lacivertli ekip, Tanzayalı forvet Mbwana Samatta'nın takımdan ayrıldığını açıkladı.

samat.jpg

Kanarya'dan yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Mbwana Ally Samatta'nın geçici transferi için Belçika'nın KRC Genk ekibi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz, satın alma opsiyonlu kiralık olarak 1 sezon boyunca Belçika kulübünün formasını giyecektir." denildi.

Geçen sezonu Belçika'nın Royal Antwerp takımında kiralık geçiren Samatta, 2016-2020 yıllarında KRC Genk takımında oynamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN