Fenerbahçe Beko Galatasaray Doğa Sigorta maçı kaçta? Potada dev derbi: FB-GS

Fenerbahçe Beko Galatasaray Doğa Sigorta maçı kaçta? Potada dev derbi: FB-GS

Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Doğa Sigorta, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde karşılaşacak. FB GS maçına kısa bir zaman kala, Fenerbahçe Beko Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğu sorgulanıyor. Potadaki dev derbiyi bekleyen basketbol severler, Fenerbahçe Beko Galatasaray maçına dair tüm detayları araştırıyor. İşte Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı saati ve diğer tüm detayları…

Fenerbahçe Beko Galatasaray basketbol maçı, basketbol severler tarafından merakla bekleniyor. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko ile Galatasaray, karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko Galatasaray maçı öncesi basketbol severler, Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi? gibi sorulara yanıt arıyor. Fenerbahçe Beko ile Galatasaray arasında oynanacak erteleme maçında sarı-lacivertliler, taraftarı önünde sarı-kırmızılıları konuk edecek. İki takım arasında ilk yarıda G.Saray’ın ev sahipliğinde oynanan mücadeleden, ev sahibi ekip 84-74’lük skorla galip gelmişti. İşte Fenerbahçe Beko Galatasaray basketbol maçına dair merak edilenler…

Maça dair tüm detaylar için tıklayın

Fenerbahçe Beko Galatasaray basketbol maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta (erteleme) maçında 8 Mayıs Çarşamba günü kendi evinde Galatasaray Doğa Sigorta ile karşı karşıya gelecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak dev derbi, saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi ise Emin Moğulkoç, Özlem Yalman, Sinan İşgüder yönetecek. Fenerbahçe Beko Galatasray maçı ise Tivibuspor2'den canlı olarak yayınlanacak.

19-05/08/fenerbahce-beko-galatasaray-doga-sigorta-maci-kacta-potada-dev-derbi-fb-gss.jpg

Fenerbahçe Beko ve Galatasaray ile ilgili son durum

Bu sezon ligde oynadığı 26 maçta 22 galibiyete erişen sarı-lacivertli ekip, zirvede bulunuyor. Galatasaray da 26 maçta 17 galibiyet elde ederek, 5. sırada bulunuyor. Fenerbahçe, son lig maçında sahasında Banvit’e 70-78’lik skorla mağlup olurken, sarı-kırmızılılar da Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi deplasmanda 65-86’lık skorla geçmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN