Fenerbahçe Beko'dan Avrupa'da bir ilk

Fenerbahçe Beko'dan Avrupa'da bir ilk

Turkish Airlines EuroLeague'de Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe Beko ekibi, Twitter'da 1 milyon takipçiye ulaşarak Avrupa basketbolunda sosyal medyada bir ilke imza attı.

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, Twitter'da da bir ilki başardı. Sarı-Lacivertliler, erkek basketbol takımının "FBBasketbol" Twitter hesabında 1 milyon takipçi sayısına ulaştı.

Sık sık aldığı etkileşim ile NBA takımlarını dahi geride bırakarak sosyal medya alanında öne çıkan Fenerbahçe Beko'nun Twitter hesabı, 1 milyon kullanıcıyla da önemli bir eşiği aştı. FBBasketbol, Avrupa basketbolunda Twitter takipçi sayısı milyon barajını aşan ilk hesap oldu.

Fenerbahçe Beko'nun Twitter hesabı etkileşim sayılarında sık sık Los Angeles Lakers ve Golden State Warriors gibi son derece popüler NBA takımlarıyla zirve yarışı vermekteydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN