Fenerbahçe Emre Mor'a kasayı açtı! İşte Fenerbahçe'den Beşiktaş ve Trabzonspor'a 'Mor' golü

Fenerbahçe Emre Mor'a kasayı açtı! İşte Fenerbahçe'den Beşiktaş ve Trabzonspor'a 'Mor' golü

Danimarka'da büyümüş ve şu an Karagümrük'te olan yıldız futbolcu Emre Mor için Fenerbahçe'den bomba hamle. Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin yarıştığı isim için Fenerbahçe kasasının ağzını açtı. Adım adım Fenerbahçe'ye yaklaşan Mor için bakın Fenerbahçe ne pay biçti? İşte detaylar

Fatih Karagümrük formasıyla bu sezon fırtınalar yaşatan Emre Mor için 3 büyükler devreye girdi. Henüz 24 yaşında olan yıldız futbolcu kendini bulacağı bir takım arayışına girdi. Son dönemlerde en çok konuşulan isimler arasında olan Emre Mor için Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe sıraya girdi. 3 büyükler arasında rekabete neden olan Emre Mor'a Fenerbahçe'den büyük bir hamle geldi.

emre.jpg

3 BÜYÜKLER DEVREYE GİRDİ

Fatih Karagümrük'ün kapısını çalan 3 büyüklerden Beşiktaş, artı para formülü ile devreye girerken, Fenerbahçe'nin de Mor için kasasının ağzını açtığı iddia edildi. Daha önce Süper Lig'de Galatasaray formasıyla top koşturan Mor o dönemler istenileni veremezken, Karagümrük performansı ile tekrar küllerinden doğdu.

emremor1.jpg

EMRE MOR TRANSFERİNDE FENERBAHÇE ATAĞI

Yeni sezonda gösterdiği performans ile 3 büyüklerin radarına yakalanan Mor için Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe yıldız futbolcu için kolları sıvadı. Beşiktaş'ın artı para formülünden sonra Fenerbahçe'den de yeni bir atak geldi.

kirmizi.jpg

İddialara göre şu an yurt dışında olan Emre Mor'un Fenerbahçe'ye geçeceği belirtildi. Tarafların anlaştığı ve işin resmiyete döküleceği konuşulurken, Emre Mor için Fenerbahçe'nin kasasından ne kadar çıkacağı henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN