Fenerbahçe gözünü Luciano da Rocha Neves'e dikti

Fenerbahçe gözünü Luciano da Rocha Neves'e dikti

Devre arasındaki ara transferde forvet alacak olan Fenerbahçe gözünü 6 maçta 5 gol atan Corinthians'ın 22 yaşındaki genç golcüsüne dikti. Santrfor dışında açıkta da oynayabilen Brezilyalı oyuncunun bonservisi 5 milyon Euro. Sambacı yıldızın satın alma opsiyonlu kiralanması gündemde.

Moussa Sow'un takımdan ayrılmasından sonra takımda santrfor olarak sadece Van Persie ve Fernandao'nun kalması Sarı- Lacivertli ekip için uzun lig ve Avrupa maratonunda ciddi handikap oluşturmuştu. Devre arasında takıma forvet takviyesi yapmaya kararlı olan Fenerbahçe yönetimi araştırmalarını sürdürürken son isim Brezilya'dan geldi. Corinthians'da bu sezon ciddi bir çıkış yakalayan 6 lig maçında 5 gole imza atan Luciano da Rocha Neves'in ismi Fenerbahçe ile birlikte anılmaya başlandı.

Takvim'in haberine göre; 22 yaşında ve 1.78 boyunda olan golcü futbolcu aynı zamanda sol açık mevkinde de oynayabiliyor. Yaklaşık 5 milyon Euro civarında bir bonservis ücreti olduğu belirtilen Brezilyalı futbolcunnun ücreti pazarlıklarla düşürülemezse satın alma opsiyonlu kiralama yöntemine başvurulabilir. Luciano, geçtiğimiz sezon 34 lig maçında 6 gol atmıştı. Ancak bu sezonki çıkışı gerçekten dikkat çekecek şekilde gerçekleşti.

Luciano yüksek tekniğini driplingle süslüyor

Sağ ayaklı olmasına rağmen santrfor dışında sol açıkta da forma giyebilen Luciano, yüksek tekniği ve dripling yeteneiyle biliniyor. Bu özellikleriyle 2 uzun forvete sahip olan Fenerbahçe için alternatif özellikte bir santrfor tipi de olabilir. Fenerbahçe yönetiminin ve sportif direktör Terraneo'nun Corinthianslı yöneticilerle masaya oturması bekleniyor. Ancak görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa Fenerbahçe başka alternatiflere yönelecek. Daha önce gündeme gelen Gabriel Barbosa (Gabigol) ise şu anda çok yüksek maliyeti nedeniyle askıda bekletiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN