Fenerbahçe kaldığı yerden devam

Fenerbahçe kaldığı yerden devam

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'a 1-0 yenilerek tur için avantajını kaybetti. Ümraniyespor'un tek golü 82. dakikada Yasir'den geldi. Fenerbahçe'de Eljif Elmas 47. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Fenerbahçe, Avrupa kupalarına katılmak için en büyük şansı olan Ziraat Türkiye Kupası'nda da hezimete uğradı.

Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşan sarı lacivertli ekip, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak tur avantajını yitirdi. Bu maçın rövanşı gelecek hafta perşembe günü Şükrü Saracoğlu stadında oynanacak.

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

Fenerbahçe, Ümraniyespor maçında aldığı skordan çok, oynadığı futbolla eleştirildi. Özellikle hücum organizasyonlarında çok zayıf kalan sarı lacivertli ekipte Slimani oyundan çıkarken taraftarın çok büyük bir bölümü tarafından protesto edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN