Fenerbahçe Şampiyonlar ligi umutlarını son haftaya bıraktı

Fenerbahçe Şampiyonlar ligi umutlarını son haftaya bıraktı

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük arasında oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe, Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.4. dakikada Nazım Sangare’nin kaptığı topu ceza yayı üstünde önünde bulan Osayi-Samuel bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Nijeryalı oyuncunun bekletmeden kaleye yolladığı şutta, Viviano meşin yuvarlağın kaleye girmesine engel oldu. 33. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun ortasında altıpasın solunda topla buluşan Serdar Dursun’un müsait pozisyondaki kafa vuruşunda, Viviano meşin yuvarlağı kontrol etti. 38. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı içinde iyi yükselen Serdar Dursun’un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti. 40. dakikada Pesic’in ceza sahası dışından sert vuruşunda, kaleci Altay mutlak bir gole engel olarak direk dibinden topu kornere yolladı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi.

Mücadelenin 47. dakikasında Osayi-Samuel ile başlayan atakta Fenerbahçeli oyuncular rakip ceza alanına kalabalık girdi. Sol kanattan yapılan verkaç ile ceza alanında topla buluşan Zajc’ın yakın mesafeden şutunda savunma gole engel oldu. 54. dakikada Rossi’nin sol dip çizgiden ceza alanına çevirdiği pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Osayi-Samuel, meşin yuvarlağı dışarı yolladı. 57. dakikada Serdar Dursun’un top kaybında savunma arkasına atılan pasa Ahmed Musa hareketlendi. Kademede rakibine yetişen Nazım, şık bir hareketle topu taca yolladı. 64. dakikada ceza sahasında Zajc ile yaptığı verkaçın ardından kaleci ile karşı karşıya kalan Rossi’nin şutunda top direği sıyırarak dışarı çıktı. 78. dakikada Caner’in sol dip çizgiden içeri gönderdiği ortada müsait pozisyondaki Pesic kafayı vursa da top yandan dışarı çıktı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi hayalini gelecek haftaya bıraktı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN