Fenerbahçe mesajları ortaya çıkan Mustafa Kapı kadro dışı bırakıldı

Fenerbahçe mesajları ortaya çıkan Mustafa Kapı kadro dışı bırakıldı

Galatasaray, genç futbolcusu Mustafa Kapı'yı sunulan önerileri reddettiği gerekçesiyle kadro dışı bıraktığını açıkladı. Kapı'nın sosyal medyada Fenerbahçe lehine mesajlar yazdığı ortaya çıktı.

Galatasaray’da genç oyuncu kadro dışı kaldı. Sarı-kırmızılılar, 17 yaşındaki futbolcusu Mustafa Kapı’nın kendisine sunulan önerileri reddettiği için kadro dışı kaldığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri red ettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öte yandan genç futbolcunun 2012 yılında sosyal medyada Fenerbahçe lehine mesajlar paylaştığı ortaya çıkmıştı. Kapı'nın, "Galatasaray'da kendime bir gelecek görmüyorum" dediği ileri sürüldü.

20-02/17/dvirurpxgaaumc3.jpg

"GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ 'HOCAM BENİ İZLE' DEDİM VE..."

Denizlispor'da yarım sezon idmanlara çıktım. Sonra bir turnuvaya katılmam için filiz lisansım çıkartıldı. Babam pek istemiyordu Denizli'den lisansımın çıkmasını... Ama tabii o dönem hiçbir şey belli değildi. Sonra lisansım çıktı ve Manavgat'taki turnuvaya gittik. Çok büyük bir turnuvaydı. Dört büyük takımın yanı sıra Chelsea, Manchester United ve Milan da vardı...

Grubumuzda yer alan Galatasaray'ın antrenörü de Birkan Bozkurt Hocamdı... İlk maçı kazandık. Galatasaray'la oynayacağımız ikinci maçtan önce Birkan Hocanın yanına gittim, kendimi tanıttım ve "Hocam beni izle" dedim. Sonra maç başladı. 1-0 öne geçtik. Atalay'la ben Denizlispor'dayız, karşımızda Ozan Kabak var. 2000 grubu çok iyi jenerasyon... 1-0 öndeydik, sonra 1-1 oldu. Maç penaltılara gitti ve biz kazandık. Babam da bizimle gelmişti.

Galatasaraylı yöneticiler otelde babamla konuştu. Biraz zor oldu ama sonra transfer gerçekleşti. Galatasaray beni davet etti. 6 ay kulüpte kaldım; lisansım ise Denizli'deydi. O arada altyapı hocamız Bülent Ünder'di... Sağ olsun Denizlispor'dan lisansımı aldı ama ben 6 ay lisanssız kaldım.

20-02/17/eq-eobkxuaag8oq.jpg

MUSTAFA KAPI KİMDİR?

8 Ağustos 2002 tarihinde doğan genç futbolcu Galatasaray tarihinde resmi maçlarda forma giyen en genç oyuncu unvanını elde etti. 2014 yılında Denizlispor'un altyapısında futbol hayatına başlayan Kapı, daha sonra Galatasaray'ın altyapısına geçti. 2016 yılında altyapıdan U16 takımına gönderilen genç oyuncu 2017'de U17, 2018 yılında ise U19 takımında forma giymişti. Fatih Terim'in kendisine şans vermesinin ardından Emre Belözoğlu'nun rekorunu geçen Kapı, taraftarlara ve Fatih Terim'e teşekkürlerini iletti. Genç oyuncu orta saha merkez ve sağ kanatta oynayabiliyor. Güncel piyasa değeri 100 bin Euro olan 18 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN