Fenerbahçe Putin tezahüratı için ne ceza alacak? UEFA müfettişi raporunu sundu! Fenerbahçe'yi bekleyen ceza!

Fenerbahçe Putin tezahüratı için ne ceza alacak? UEFA müfettişi raporunu sundu! Fenerbahçe'yi bekleyen ceza!

Fenerbahçe ve Dinamo Kiev arasında yaşanan rövanş maçında yapılan Rusya tezahüratları oldukça büyük tepkiyle karşılanmıştı. Peki Fenerbahçe bu tezahüratlar ile ilgili ceza alacak mı? Tüm detaylar haberimizde.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe ve Dinamo Kiev arasında gerçekleşen rövanş maçı sırasında Rusya Başkanı Putin ile ilgili atılan tezahüratlar sonrası UEFA soruşturma başlattı. Peki Fenerbahçe konu ile ilgili hangi cezayı aldı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe UEFA cezası

Fenerbahçe ve Dinamo Kiev arasında gerçekleşen rövanş maçı sırasında Fenerbahçeli taraftarların Rusya Başkanı Vladimir Putin ile ilgili tezahüratlar yapması büyük tepki toplamıştı. 

Fenerbahçe Dinamo Kiev Putin Tezahüratı Cezası

Daha sonra uygunsuz davranış olarak belirtilerek UEFA tarafından soruşturma başlatıldı ve rapor UEFA Disiplin Kurulu'na gönderildi. Rapor incelendikten sonra Fenerbahçe'nin Avrupa kupasında oynayacağı ilk maçta 10 bin koltuğun boş kalması ve para cezası ödemesi gibi seçenekler yer alıyor. UEFA Disiplin Kurulu'nun vereceği cezayı yakın zamanda resmiyete dökmesi bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN