Fenerbahçe resmen açıkladı: Yıldız futbolcu imzayı attı

Fenerbahçe resmen açıkladı: Yıldız futbolcu imzayı attı

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor'u kadrosuna kattığını açıkladı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde yıllardır devam eden şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, bir yandan da Ukrayna devi Dinamo Kiev'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı-lacivertli ekip bu doğrultuda Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak Lincoln ve Bruma transferlerini gerçekleştiren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon VavaCars Fatih Karagümrük forması altında gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor'u kadrosuna kattı.

Kanarya'dan yapılan açıklamada "Kulübümüz Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştır." ifadelerine yer verildi

FENERBAHÇE'YE SÖZ VERDİM

Transfer hakkında konuşan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Emre Mor'un bir sene daha kalması için fedakarlık yaptım. Daha fazla para önerdim. Bir sene daha kalsa, 20 milyon euroya satardım. Ama gitmek istedi ve böyle bir tablo ortaya çıktı. Emre Mor için Fenerbahçe'ye söz verdim. Bundan sonra bir başka takım 10 milyon Euro bile verse, satmam. Sözümü tutarım."

mor.jpgEmre Mor

2 MİLYON EURO BONSERVİS

Sarı-lacivertli kulüp, VavaCars Fatih Karagümrük'le 2 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Emre ile 2+1 yıllık imza atmayı planlıyor. Futbolcunun alacağı para da 1 milyon 250 bin euro olacak. Kulüpler arasındaki son detaylar netleşince imzalar atılacak.

Emre Mor geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla muhteşem bir çıkış yakaladı. 24 yaşındaki oyuncu 29 müsabakada forma şansı buldu. Başarılı sağ kanat bu süreçte rakip fileleri 6 kez havalandırdı ve 4 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN