Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti

Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti

Süper Lig’in 11’inci haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk etti. Tam 5 gole sahne olan mücadeleyi Sarı-Lacivertli ekip, 3-2 kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Kanarya’da Isla, Lacivert-Beyazlı ekipte ise Karim Hafez kırmızı kart görerek takımlarını 10’ar kişi bıraktı.

Süper Lig’in 11’inci haftasının açılış maçında Fenerbahçe, evinde Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti. Sarı-Lacivertlilerin galibiyet gollerini 6 ve 44’üncü dakikalarda penaltıdan Vedat Muriç ve 60’ta Serdar Aziz kaydederken, konuk ekibin sayıları 37. dakikada Khalili ve 56. dakikada Ben Yossef’ten geldi. 45’te Karim Hafez, 73’te ise Isla kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

6. dakikada Fenerbahçe öne geçti. 4’üncü dakikada Hajradinovic ile ceza sahası içi sağ çaprazda girdiği ikili mücadelede Ozan Tufan yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Muriç, meşin yuvarlağı kaleci Fatih Öztürk’ün solundan filelerle buluşturdu: 1-0. 37. dakikada konuk takım beraberliği sağladı.Yusuf Erdoğan’ın yerden pasında Khalili’nin altıpasın gerisinden bekletmeden şutunda meşin yuvarlak Altay’ın solundan ağlara gitti: 1-1. 44. dakikada Fenerbahçe tekrar öne geçti. 42’nci dakikada Tolga Ciğerci’nin sağ taraftan kullandığı kornerde Luiz Gustavo’nun kafa vuruşunda Sadiku’ya çarpan top kornere gitti. VAR sisteminin uyarısıyla pozisyonu saha kenarında tekrar izleyen maçın hakemi Ali Palabıyık, Sadiku’nun meşin yuvarlağa eliyle müdahale ettiğini tespit ederek penaltı kararı verdi. 44’üncü dakikada penaltıda topun başına geçen Muriç, meşin yuvarlağı kalecinin solundan filelerle buluşturdu: 2-1. 45’te Kasımpaşa 10 kişi kaldı. Golün ardından hakeme alkışla tepki gösteren Hafez, sarı kartla cezalandırıldı. Alkışla tepkisini sürdüren Hafez, ikinci sarının ardından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Mücadelenin ilk yarısını Fenerbahçe 2-1 önde tamamladı.
56.dakikada Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Hajradinovic’in kullandığı köşe vuruşunda top Ben Youssef’in önünde kaldı. Bu futbolcu da düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı: 2-2. 60’ta Fenerbahçe yeniden öne geçti. Tolga’nın kullandığı köşe vuruşuna çok iyi yükselen Serdar topu kafayla ağlara gönderdi: 3-2. 73’te Isla yaptığı sert müdahalenin ardından kırmızı kart gördü. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca Sarı-Lacivertli ekip, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. -OĞULCAN ÇOKSAYAR

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN