Fenerbahçe soyunma odasında dürüm skandalı

Fenerbahçe soyunma odasında dürüm skandalı

Fenerbahçe'nin, Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın ardından sarı-lacivertli bazı oyuncuların, soyunma odasında dürüm yediği iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre maç sonunda Fenerbahçeli bazı oyuncular, soyunma odasında dürüm yedi. Fenerbahçeli taraftarlar da 1-0 mağlup oldukları maçın ardından dürüm yiyen oyunculara sosyal medyadan tepki gösterirken, "Hakkımızı helal etmiyoruz" yorumlarında bulundu.

TOLGAY KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Bilindiği üzere Tolgay Arslan, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Sivasspor maçının devre arasında dürüm yediği için kadro dışı bırakılmış ve devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Tolgay, yeni transferler için düzenlenen imza töreninde de "Döner dürüm benim için fark etmiyor, her türlü yerim" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN