Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi puan durumu | A Grubu ve tüm gruplar

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi puan durumu | A Grubu ve tüm gruplar

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Feyenord deplasmanına konuk olacak. Taraftarlar Fenerbahçe'nin bulunduğu UEFA AVrupa Ligi A grubu puan durumunu merak ediyor. Tüm gruplar puan durumu haberimizde.

UEFA Avrupa Ligi gruplarda son maçlar yarın akşam oynanmaya başlayacak.  Feyenord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe 2 farklı yenilediği takdirde gruptan çıkacak. UEFA Avrupa ligi grupları puan durumu ve detaylar karar.com adresinde. İşte Fenerbahçe'nin grubu puan durumu...

UEFA AVRUPA LİGİ A PUAN DURUMLARI

Manchester United'ın Feyenoord'u yenmesiyle Fenerbahçe'nin grubunda hesaplar karmaşık hale geldi. Fenerbahçe grubun son haftasında Feyenoord deplasmanına gidecek.

Grubun diğer maçında ise Manchester United, Ukrayna'da Zorya Luhansk ile karşılaşacak. A Grubu'nda son haftaya Fenerbahçe 10 lider, Manchester United 9 puanla ikinci, Feyenoord ise 7 puanda sırada girecek. 2 puanda kalan Zorya'nın elenmesi kesinleşti.

Takım O G B M A Y Av P  
1 FenerbahçeFenerbahçe 5 3 1 1 7 6 1 10 Üst Tur
2 Manchester UnitedManchester United 5 3 0 2 10 4 6 9 Üst Tur
3 FeyenoordFeyenoord 5 2 1 2 3 6 -3 7  
4 Zorya LuhanskZorya Luhansk 5 0 2 3 2 6 -4 2

FENERBAHÇE'DE EKSİK FUTBOLCU YOK

Fenerbahçe'nin Feyenoord karşısında eksik futbolcusu bulunmuyor.

Sarı-lacivertlilerde son haftaların formda ismi Aatif Chahechouhe'nin yanı sıra Jose Fernandao, UEFA listesinde olmadığı için kadroda yer alamayacak.

TÜM GRUPLAR PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

Fenerbahçe'nin Feyenoord karşısında muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Moussa Sow ve Robin van Persie.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN