Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi'nden taraftarlara çağrı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi'nden taraftarlara çağrı

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, yarın oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde sarı-lacivertli taraftarlara destek çağrısında bulundu. Ketenci, ''Taraftarımızdan yarın takımımız sahaya çıktığında onlara müthiş bir destek göstererek yanlarında olmalarını istiyoruz. O yüzden taraftarımızı erkenden stada bekliyoruz'' dedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, FBTV'ye yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajının verilmesi adına Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu belirterek taraftarlara sarı lacivertli takıma destek vermeleri yönünde çağrıda bulundu.

Ketenci, "Malumunuz son lig maçımızdan sonra camiamız ciddi anlamda birlik ve beraberlik bütünleşmesinin ruh haline büründü. Başkanımızın çağrısını çeşitli algıları kullanarak başka yönlere çekmeye çalışsalar da bizim buradaki amacımız, Başkanımızın amacı, yönetimin amacı; takımımıza destek olmak, takımımızın bu mücadelede yanında olduğunu göstermektir. Buna taraftarımızı da ortak ederek beraberlik ruhu içerisine girmek istedik." dedi.

ah.jpgFenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci

'TARAFTARIMIZI ERKENDEN STADA BEKLİYORUZ'

Dernekler, taraftarlar, amatör branşlardaki sporcular ve kulüp personelinin yarın sarı-lacivertli takımı desteklemek için sahada olacağını aktaran Ketenci, şunları kaydetti:

"Takımımız da bu desteğin, onlara yüklediği sorumluluğun bilincinde sahada mücadelesini verip alnımızın akıyla çıkacağız inşallah. Taraftarımızdan yarın takımımız sahaya çıktığında onlara müthiş bir destek göstererek yanlarında olmalarını istiyoruz. O yüzden taraftarımızı erkenden stada bekliyoruz. Takım sahaya çıktığında müthiş bir tablo ile karşılaşsın istiyoruz.

Tabii pandemiden dolayı yüzde 50 kısıtlaması var. O kısıtlama dahilinde biz, maksimum sayıya ulaşıp, burada taraftarımızla ve Fenerbahçe'mize destek verecek bütün derneklerimizle, başka branşlardaki sporcularımızla tüm Fenerbahçe ailemiz beraber topyekun birlikteliğimizi göstererek takımımızın yanında olacağız. Onların bu mücadelesinde itici güç olacağız. Çubuklunun hayalini kuran altyapıdaki gençlerimiz de burada ağabeylerine müthiş destek verecek, onları da buraya bekliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN