Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan geçer not alamayan iki futbolcu takımdan gönderildi

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan geçer not alamayan iki futbolcu takımdan gönderildi

Fenerbahçe'de Alper Potuk ve Adil Rami ile yollar ayrıldı.

Son olarak kadrosuna Simon Falette'yi katan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kamp ile sürdüren sarı-lacivertlilerde Adil Rami ve Alper Potuk ile yollar ayrıldı.

RAMİ'DEN MENAJERİNE TALİMAT

Fenerbahçe, Adil Rami ile sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı... Fransız stoperden istediği verimi alamayan sarı-lacivertliler yolları ayırma kararı alırken oyuncu da menajerine kendisine kulüp bulması yönünde talimat verdi.

20-01/12/5da7820917aca90cc4ed6e13.jpgAdil Rami

ALPER POTUK, YANAL'DAN GEÇER NOT ALAMADI

Fotomaç'ta yer alan habere göre, sezon başında maaşında büyük bir indirime giden Alper de kendisine şans veren hocasından maçlarda aldığı süre zarfında geçer not alamayınca yollar ayrıldı.

20-01/12/2499124_810x458.jpgAlper Potuk

AYRILIKLAR SÜRECEK

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu iki ismin yanı sıra takımdan gönderilmesini istediği ve ligin ikinci yarısında faydalanmayacağını düşündüğü birkaç ismi daha gözden çıkardığı öğrenildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN