Fenerbahçe'de Moses ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de Moses ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan kiralık orta saha oyuncusu Moses ile ilgili konuşan Chelsea teknik direktörü Lampard, Nijeryalı futbolcunun başka bir takıma gitmek üzere İngiltere'ye geleceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Ocak 2019'da Chelsea'den kiraladığı Victor Moses'in, sarı-lacivertli ekipten ayrılması bekleniyor.

MOSES İTALYA YOLUNDA

Başkan Ali Koç'un 2-3 kişiyi yollayacağız sözlerinin ardından, 29 yaşındaki oyuncuyla yolların ayrılması beklenirken; ismi Inter ile anılan Moses'ın, İtalya ekibine 10 milyon euro bedelle gideceği haberleri basınına yansıdı.

Fenerbahçe ile ligde toplam 20 maça çıkan Victor Moses, 5 gol attı.

"CONTE İLE ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYARIM"

Daha önce Antonio Conte ile Chelsea'de birlikte çalışan Nijeryalı futbolcu ise İtalya basınına yaptığı açıklamada, "Bir kez daha Conte ile çalışmaktan büyük mutluluk duyarım" ifadelerini kullanmıştı.

"MOSES BAŞKA BİR TAKIMA GİDECEK"

Moses'ın, Inter ile anlaştığına dair İtalyan basınında çıkan iddialar sonrası Chelsea'nin teknik direktörü Frank Lampard'dan açıklama geldi.

Lampard, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Victor Moses başka bir takımda oynamak için kulübe geri dönecek. Görüşmeler sürüyor" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli formayla 23 maça çıkan 29 yaşındaki Moses'ın, 5 golü bulunuyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN