Fenerbahçe'de mutsuz olduğu iddia edilen Jorge Jesus Brezilya ekibine mi imza atacak? Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'de mutsuz olduğu iddia edilen Jorge Jesus Brezilya ekibine mi imza atacak? Resmi açıklama geldi

Portekiz basını Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jorge Jesus'un Brezilya'ya dönmek istediğini öne sürerken başarılı çalıştırıcının İstanbul'da mutlu olmadığını kaydetti. Jesus hakkındaki bu iddialar sonrasında sarı-lacivertli taraftarlar adeta şoke olurken resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

7 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de taraftarları şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Portekiz'in Record gazetesi, sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik adamı Jorge Jesus'un Brezilya'ya dönmek istediğini öne sürdü.

Jesus'un Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile görüştüğünü öne süren Record, Jorge Jesus'un İstanbul'da mutlu olmadığı dile getirirken Portekizli çalıştırıcının yeniden Brezilya'da çalışmak istediğini kaydetti. Record ayrıca 68 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Brezilya'ya giderek Atletico Mineiro ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

YALANLANDI

Jesus hakkındaki haberlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Atletico Mineiro başkanı Sergio Coelho iddiaları yalanladı.

Coelho açıklamasında "Atletico Mineiro ve Jorge Jesus arasında kesinlikle bir görüşme yok" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN