Fenerbahçe'de Volkan Demirel ikilemi

Fenerbahçe'de Volkan Demirel ikilemi

Ali Koç ve yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Volkan Demirel’le yolları ayırıp kaleyi Harun Tekin ve Berke Özer’e emanet etmek istiyor. Ersun Yanal ise farklı düşünüyor. Deneyimli teknik adam, kaptan Volkan’ın 1 sezon daha takımda kalıp yeniden yapılanmada rol alması görüşünde. Tarafların bu konuyla ilgili olarak sezon sonunda toplantı yaparak, son kararı verecekleri öğrenildi.

Volkan Demirel, 2002 yılından beri formasını giydiği Fenerbahçe ile sezon başında 1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

O dönem başkanlık koltuğuna yeni oturan Ali Koç, konuyla ilgili olarak, “Volkan Demirel’in son senesi. Mukavelesi seneye bitiyor. Önümüzdeki yıl Berke ve Harun var” ifadelerini kullanmıştı. Volkan daha sonra dönemin yardımcı antrenörü Koeman’ın üzerine yürüdüğü ve başkanvekili Semih Özsoy’a, Ali Koç’un bulunduğu ortamda saygısızlık yaptığı gerekçesiyle kadro dışı kaldı. Ersun Yanal’ın göreve gelmesinin ardından ise affedildi.

'BERKE'NİN ÖNÜ AÇILIR'

Fanatik'in haberine göre Ali Koç, Volkan’ın son senesi olacağı görüşünden geri adım atmadı. Başkan ve yöneticiler, 37 yaşındaki file bekçisiyle sezon sonunda yolları ayırmayı planlıyor. Başkan Koç, yeni sezonda özellikle 19 yaşındaki Berke Özer’in daha fazla şans bulmasını istiyor. Sportif direktör Damien Comolli’nin de görüşü bu yönde.

'DEĞİŞİMDE YARDIMCI OLUR'

Ersun Yanal ise farklı düşünüyor. Tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesi kadroda ciddi bir yapılanmaya gitmeyi planlıyor. Büyük değişimin yaşanacağı sezonda, 17 yıldır Sarı- Lacivertli formayı terleten Volkan Demirel’in kendisine fazlasıyla yardımcı olacağı görüşünde. Yanal, bu nedenle Volkan’ın en azından 1 sezon daha kalmasından yana. Tarafların bu konuyla ilgili olarak sezon sonunda toplantı yaparak, son kararı verecekleri öğrenildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN