Fenerbahçe'de Yacine Brahimi operasyonu

Fenerbahçe'de Yacine Brahimi operasyonu

Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro için şimdiden kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, gözünü Porto'nun Cezayirli yıldızı Brahimi'ye dikti. Sezon sonunda bonservisini eline alacak olan kanat oyuncusu için tüm şartların zorlanacağı öğrenildi.

Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe’de gelecek sezon için transfer çalışmaları hızlandı. Özellikle gol yollarında sıkıntı çeken Sarı-Lacivertliler, gözünü Yacine Brahimi’ye çevirdi. Portekiz devi Porto ile önceki gün son maçına çıkan Cezayirli oyuncu için girişimler başladı. 

AVRUPA'DAN DA İLGİ VAR

Bonservisinin elinde olması nedeniyle transfer listesinin ilk sırasında yer alan 29 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanacak. Ancak başarılı oyuncunun tek talibi Fenerbahçe değil. Bu nedenle elini çabuk tutan ve maliyet araştırmasına başlayan Sarı-Lacivertli yönetim, İngiliz ekibi West Ham United ve İspanyol temsilcisi Real Betis’in de radarında olan Brahimi’yi imza parası artı bonuslarla ikna etmeyi hedefliyor.

KALİNİC İÇİN ONAY BEKLENİYOR

İspanyol devi Atletico Madrid, Sarı- Lacivertliler’in genç yıldızı Eljif Elmas için kesenin ağzını açmıştı. Fenerbahçe’ye 15 milyon Euro artı Hırvat forvet Nikola Kalinic’i öneren Kırmızı-Beyazlılar, beklemeye geçmişti. Önümüzdeki sezon için forvet arayışında olan Kanarya’nın, Kalinic konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal, 31 yaşındaki santrfora onay verirse, Eljif Elmas’ın Atletico’ya, Kalinic’in de Kanarya’ya imza atması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN