Fenerbahçe'den Beşiktaşlı Aboubakar'ın iddiasına yanıt

Fenerbahçe'den Beşiktaşlı Aboubakar'ın iddiasına yanıt

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Beşiktaşlı Aboubakar'ın, "Fenerbahçe, menajerimle konuştu. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir’e gitmem. Bu hainlik olur." açıklamasına yanıt verdi.

Fenerbahçe, menajerinin Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıklayan Beşiktaş’ın yeni transferi Vincent Aboubakar'ın "Ben Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir’e gitmek için Beşiktaş’tan ayrılmam. Bu hainlik olur. Burası benim için çok önemli. Diğer takımlara saygı duyuyorum ama bu benim için söz konusu bile olamaz. Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynarım" açıklamasının ardından açıklamada bulundu.

'FENERBAHÇE ADINI KULLANAN BİR MENAJER KENDİSİNE ULAŞMIŞ OLABİLİR'

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, o iddialara ilişkin, "Rakibimizin bir oyuncusunu doğru söylemiyor durumuna düşürmek istemem. Ancak Aboubakar için Fenerbahçe'den ne başkan ne yönetici seviyesinde bir temasımız olmadı. Olsa olsa Fenerbahçe adını kullanan bir menajer kendisine ulaşmış olabilir. Bu demek değil ki, iyi bir oyuncu değil. Bu sezonki kadro yapılanmamızda zaten 4 tane forvetimiz var. Hiçbir şekilde planımızda yoktu." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN