Fenerbahçe'den bir imza daha! Kanarya kesenin ağzını açtı: Dudak uçuklatan bonservis bedeli!

Fenerbahçe'den bir imza daha! Kanarya kesenin ağzını açtı: Dudak uçuklatan bonservis bedeli!

Jorge Jesus göreve geldiği günden bu yana 37 milyon euroluk transfer harcaması yapan Fenerbahçe, kesenin ağzını açtı. Son olarak Bruma'nın bonservisini alan sarı-lacivertli ekip transferde bombayı patlattı.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın 4 puan arkasında yer alan Fenerbahçe, bu hafta evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. 2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Kanarya'da yaz transfer döneminde olduğu gibi kış transfer döneminde de hareketli günler yaşanıypr.

12 Ocak'ta başlayan transfer döneminde Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda ilk transferini Adana Demirspor'un 27 yaşındaki transferi Samet Akaydın ile yapan sarı-lacivertli ekip, Adana temsilcisine 3.7 milyon euro ödemişti.

İkinci transferini ise sezon başında Hollanda devi PSV'den kiralanan ancak lisansı çıkartılmayan Bruma ile gerçekleştiren Fenerbahçe, Portekizli hücum oyuncusu için Hollanda ekibine 4.25 milyon euro ödemişti. Kanarya Jesus'un raporu doğrultusunda üçüncü transferini de bitirdi.

KANARYA KESENİN AĞZINI AÇTI

2012-2013 sezonundan bu yana Türkiye Kupası'nda 2013-2014 sezonundan bu yana ise Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde her iki kupayı da kazanarak hasretini dindirmek istiyor. Kanarya, bu doğrultuda tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Jorge Jesus döneminin ilk transferi olarak kadroya katılan ancak yabancı kontenjanı nedeniyle sezonun ilk yarısında lisansı çıkartılmayan ve takıma dahil olduğu günden bu yana sadece 192 dakika forma şansı bulan Portekizli golcü futbolcu Bruma'nın bonservisine 4.25 milyon euro ödeyen Fenerbahçe, kesenin ağzını açtı.Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde sesleri

Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüre sarı-lacivertli ekip, Jesus'un ısrarla istediği Hollandalı savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde'yi renklerine bağladı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kanarya 21 yaşındaki savunma oyuncusunun kulübü Parma'ya 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca sarı-lacivertli ekibin, bonus ve sonraki sonraki satıştan pay da vereceği öğrenildi. Hollandalı savunma oyuncusunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN