Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım'ın son hali görenleri şoke etti! "Aziz Başkan ne oldu sana böyle?"

Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım'ın son hali görenleri şoke etti! "Aziz Başkan ne oldu sana böyle?"

Fenerbahçe'deki başkanlık koltuğunu 2018 yılında rekor farkla Ali Koç'a kaptıran ve o günden beri gözlerden uzak bir hayat süren sarı-lacivertli takımın efsane Başkanı Aziz Yıldırım, geçirdiği bypass ameliyatının ardından ilk kez görüntülendi. Efsane Başkanın son hali sarı-lacivertli taraftarları adeta şoke etti.

2018 yılındaki başkanlık seçiminde Ali Koç'a mağlup olan ve o günden beri gözlerden uzak bir hayat süren Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz aylarda geçirdiği bypass ameliyatının ardından ilk kez görüntülendi.

20 yıldan uzun süre boyunca Fenerbahçe'de başkanlık yaparak sarı-lacivertli takımın efsane başkanı olan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın eski futbolcusu, spor yorumcusu Sinan Engin ile bir araya geldi.

"AZİZ BAŞKAN NE OLDU SANA BÖYLE?"

Efsane Başkan Aziz Yıldırım'ın yaşadığı değişim dikkatlerden kaçmazken sosyal medya kullanıcıları "Aziz Başkan ne oldu sana böyle?" yorumlarında bulundu. Şükrü Saraçoğlu'nun ardından Fenerbahçe'de en uzun süre görev yapan başkan olan Aziz Yıldırım, 2018 yılında görevini Ali Koç'a devretmesinin ardından medyadan uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmişti.

aziz.png

Geçtiğimiz mart ayında bypass ameliyatı geçiren Aziz Yıldırım, uzun süre sonra ilk kez görüntülendi.
Spor yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe'nin eski başkanıyla buluşmasından bir fotoğraf paylaştı.

Sinan Engin, paylaşımına "Büyük başkan Aziz Yıldırım" ifadelerine yer verdi. Sarı - lacivertlilerin efsane başkanının oldukça kilo verdiği görüldü.

azo2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN