Fenerbahçe’nin oynayacağı AUDİ Cup ne zaman başlayacak? Taraftar sabırsızlanıyor

Fenerbahçe’nin oynayacağı AUDİ Cup ne zaman başlayacak? Taraftar sabırsızlanıyor

Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala, takımlar da antrenmanlarını sürdürürken, ligde ve Avrupa’da yarışacak bazı takımlar da çeşitli hazırlık maçlarına ya da mini kupalara hazırlanıyor. Daha önceden takımların belirlendiği ve ‘Fenerbahçe’nin oynayacağı AUDİ Cup ne zaman başlayacak?’ sorusu ise futbol severler tarafından hemen hemen her gün soruluyor. İşte AUDİ Kupasının başlama tarihi…

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon oynadığı kötü futbolla taraftarını üzen Fenerbahçe, yaptığı transferlerle yeni sezon için iddialı bir kadro kurmaya devam ediyor. Sezona iyi bir başlangıç yapmak için hazırlıklarına erken başlayan sarı-kanarya, antrenmanlarla günlerini bitiriyor. Fenerbahçe, haftalar öncesinden Real Madrid, Bayern Münih ve Tottenham gibi dev kulüplerin katılacağı AUDİ Cup’ta yarışacağını duyurmuştu. Taraftarlar da ‘Fenerbahçe’nin oynayacağı AUDİ Cup ne zaman başlayacak?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Fenerbahçe’nin de katılacağı AUDİ Cup, bu ayın sonunda başlayacak.

AUDİ CUM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fenerbahçe, Real Madrid, Tottenham ve Bayern Münih ile AUDİ CUP kapsamında karşı karşıya gelecek. AUDİ CUP, 30-31 Temmuz tarihlerinde oynanacak. AUDİ Cup bilet fiyatları ise 25 avrodan satılacak. AUDİ Cup Almanya'da Bayern Münih'in stadyumu Alianz Arena'da oynanacak.

19-07/10/audi_cup_maclari_hangi_gun_saat_kacta_basliyor_h3898_c26ff.jpg

AUDİ CUP HANGİ KANALDA?

30-31 Temmuz tarihlerinde yapılacak AUDİ Cup’da, 30 Temmuz’da yarı final etabına çıkacak olan takımlar, 31 Temmuz günü ise final mücadelesi verecek. Mücadeleler D-Smart ekranlarından canlı olarak izlenecek.

AUDİ CUP FİKSTÜRÜ

30 Temmuz 2019’da oynanacak olan karşılaşmanın saatleri şu şekilde;

Real Madrid Tottenham maçı 30 Temmuz saat 19.00, Bayern Münih Fenerbahçe maçı 30 Temmuz saat 21.30'da oynanacak.

Organizasyonda maçların 90 dakikalık bölümünde eşitliğin bozulmaması halinde kazanan takım, penaltı atışlarıyla belirlenecek.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN