Fenerbahçe'nin yıldızı tarihi bonservis bedeliyle yuvadan uçuyor! Dünya devine transfer oluyor...

Fenerbahçe'nin yıldızı tarihi bonservis bedeliyle yuvadan uçuyor! Dünya devine transfer oluyor...

Ankaragücü karşısında alınan yenilgiyle Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe'nin yıldız ismi yuvadan uçuyor. Kanarya'nın yıldız ismi için Avrupa'nın dev takımları sıraya girdi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında deplasmanda Ankaragücü'ne elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de yıldız ismi, tarihi bonservis bedeliyle yuvadan uçuyor.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'de 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'nin yıldız ismi dev takımların radarına girdi. Kanarya, yıldız ismini tarihi bir bonservis bedeliyle satmayı hedefliyor.

9,7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında geçtiğimiz yaz transfer döneminde Dinamo Moskova'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Kanarya'ya imza attığı günden bu yana 41 maçta görev alarak takımına 12 gol 14 asistlik katkı sunan Polonyalı yıldız, sezona damga vurdu.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Polonyalı futbolcu için Avrupa devleri şimdiden devreye girdi. Fotomaç'ın haberine göre; Premier Lig ekipleri, özellikle sezonun ilk yarısına damga vuran 24 yaşındaki orta saha oyuncusuna yakından ilgi gösteriyor.Szymanski için dudak uçuklatan bonservis | Goal.com Türkçe

Arsenal ve Manchester United'ın Polonyalı yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastığı öne sürüldü. Kanarya'nın, sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan yıldız futbolcu için 30 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN