Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor: 590 gol 154 asist...

Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor: 590 gol 154 asist...

Devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbaçe, 50 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Bu akşam Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Fenerbahçe, dev derbiden zaferle ayrılmayı planlıyor. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, bir yandan da kış transfer dönemi için çalışmalarına başladı.

2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluk yaşayamayan Fenerbahçe, bu sezon sonunda bu özlemini sonlandırmayı ve şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, tarihi bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde A Spor'un canlı yayın konuğu olan sarı-lacivertli ekibin asbaşkanı Acun ılıcalı, "Biz seçimden önce dünyaca ünlü bir yıldızla anlaştık ve Mourinho'ya bunu sorduk. 'Ne düşünüyorsun?' dedik. Türkiye konuşacak. Mourinho 'oradaki fazlalık bizim işimize yaramaz' dedi" açıklamasıyla dikkatleri çekmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde 100 gol barajını aşan üçüncü oyuncu Robert Lewandowski oldu | Transfermarkt

Ilıcalı'nın bahsettiği ismin hangi futbolcu olduğu merak konusu olurken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Mourinho'ya teklif edilen yıldız oyuncunun Barcelona forması giyen Polonyalı süper yıldız Robert Lewandowski olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin En-Nesyri'nin ara transferde takımdan ayrılması durumunda rotasını yeniden Lewandowski'ye çevirebileceği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 36 yaşındaki süper yıldız bu sezon görev aldığı 20 karşılaşmada 22 gol 2 asiste imza attı.

Futbol kariyeri boyunca toplamda 791 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu bu karşılaşmalarda 590 gol 154 asiste imza attı. Polonyalı süper yıldız için bugüne dek toplamda 50,15 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN