Ferdi Kadıoğlu: Slovacko karşısında Dinamo Kiev maçını unutturacağız

Ferdi Kadıoğlu: Slovacko karşısında Dinamo Kiev maçını unutturacağız

Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’e elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe’de gözler Slovacko ile oynanacak olan Avrupa Ligi karşılaşmasına çevrilirken Ferdi Kadıoğlu iddialı açıklamalarda bulunarak taraftarlara seslendi.

UEFA Avrupa Ligi’nde 3. Ön eleme turunda Çekya ekibi Slovacko ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde yaşadığı hayal kırıklığını taraftarlarına unutturarak yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyor.

Ferdi'den iddialı açıklamalar!

Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan Ferdi Kadıoğlu, sürpriz açıklamalarda bulunarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ferdi, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Ferdi Kadıoğlu'ndan iddialı açıklamalar

‘ Slovacko karşısında zorlu bir mücadele oynayacağız. Dinamo Kiev maçında aldığımız üzücü skoru kendimizce Slovacko karşısında bir intikama çevirerek telafi etmek istiyoruz. Çekya ekibi Slovacko’da başarılı ve tecrübeli bir takım. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Jorge Jesus ile iyi bir oyun planına çalıştık, sahada planımıza sadık kalmak istiyoruz. Taraftarlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Dinamo Kiev maçı gerçekten bizlerde büyük bir üzüntüye neden oldu ancak artık önümüzde bakmalıyız. Slovacko maçında rakibimize Kadikoy’de baskıyı hissettireceğiz. Son olarak takımımıza da yeni bir transfer yapıldı. Ezgjan Alioski… Alioski bence çok kaliteli bir transfer ve herkes böyle iyi oyuncularla aynı takımda olmak ister… ‘ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN