Filenin Sultanları, ABD'ye 3-2 mağlup oldu

Filenin Sultanları, ABD'ye 3-2 mağlup oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi’nin 3. haftasındaki son maçında ABD ile karşılaştı. Filenin Sultanları, başa baş geçen mücadelede dünya 1 numarası olan rakibine 3-2 yenildi. Milletler Ligi finalleri Ankara'da oynanacak.

A Milli Takım, Milletler Ligi'ndeki final etabı öncesi son kez sahne aldı. Filenin Sultanları, Kanada ayağındaki 4. ve son maçında ABD ile kozlarını paylaştı. TRT SPOR'dan yayınlanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan müsabakada A Milliler, 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk setini ABD 25-22 kazandı. İkinci seti 25-18 alan Filenin Sultanları, maçta durumu 1-1 yaptı. Üçüncü seti 27-25'lik skorla alan ABD yeniden öne geçti: 1-2

25-23'lük skorla 4. seti önde tamamlayan Ay-yıldızlılarımız, maçta durumu 2-2'ye getirdi. Başa baş geçen karar setini 18-16 önde tamamlayan ABD, maçı 3-2 kazandı.

Milliler, 3. hafa müsabakalarını 7 galibiyetle bitirdi. Milletler Ligi'nin zirvesinde bulunan Amerika Birleşik Devletleri, ise 10 galibyete ulaştı.

Türkiye ile birlikte ABD, Japonya, Brezilya, Çin, İtalya ve Sırbistan Ankara'da düzenlenecek Milletler Ligi Finallerine katılma hakkı kazandı. Çeyrek finale çıkacak son takım için mücadele sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN