Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'nı galibiyetle tamamladı

Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'nı galibiyetle tamamladı

FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, 2'nci turdaki dördüncü ve son maçında Tayland'ı 3-1 mağlup ederek grubu 5'inci sırada tamamladı.

Milliler, Tayland karşısında Hande, Eda, Zehra, Cansu, Meliha, Meryem altılısı ve libero Simge ile maça başladı. Filenin Sultanları, Japonya'nın Osaka kentindeki Municipal Central Gymnasium'da oynanan mücadelede rakibini 22-25, 25-20, 25-22 ve 25-20'lik setlerle 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından ay yıldızlılar, FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2'nci turunda ikinci maçını kazandı. Bu galibiyetle puanını 15'e yükselten Türkiye, grubunu 5'inci sırada tamamlayarak ve turnuvaya veda etti.

SALON: Municipal Central Gymnasium
HAKEMLER: Denny Lassi, Anderson Caçador
TÜRKİYE: Hande, Meliha, Eda, Zehra, Cansu, Meryem, Simge (L) (Şeyma, Ebrar, Çağla, Aylin)
TAYLAND: Sittirak, Apinyapong, Kanthong, Nuekjang, Thinkaow, Guedpard, Pannoy (L), Pairoj (L) (Kamlangmak, Tomkom,Chatchu-On Moksri)
SETLER: 22-25, 25-20, 25-22, 25-20
SÜRE: 1 saat 51 dakika (27, 27, 30, 27)





Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN