Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde dünyanın en iyi 4 takımı arasında

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde dünyanın en iyi 4 takımı arasında

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri A Grubu’ndaki ikinci ve son maçında İtalya’yı 3-0 yendi ve 2’de 2 yaparak grubunu ilk sırada tamamlamayı garantiledi.

Çin’in ev sahipliğinde Nanjing’te düzenlenen FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, A Grubu’ndaki ikinci ve son maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Nanjing Olimpik Spor Merkezi’nde oynanan mücadelede İtalya’yı 25-21, 25-15 ve 25-21‘lik set skorlarıyla 3-0 mağlup eden milliler, 2’de 2 yaptı ve grubunu ilk sırada tamamlamayı garantiledi.

Bu sonuçla birlikte; Filenin Sultanları, Milletler Ligi Finalleri’nde üst üste 2. kez yarı finale yükselerek, dünyanın en iyi 4 takımı arasına adına yazdırdı.

Ay-yıldızlıların yarı finaldeki rakibi ise; yarın oynanacak ABD - Brezilya karşılaşmasının ardından belli olacak. Filenin Sultanları, yarı final mücadelesini 6 Temmuz 2019, cumartesi günü TSİ 10.00’da oynayacak.

Salon: Nanjing Olimpik Spor Merkezi
Hakemler: Kang Joo-Hee (Güney Kore), Maroszek Wojciech (Polonya)
İtalya: Egonu 12, Sylla 9, Danesi 4, Chirichella 2, Malinov 1, L.Bosetti 1 (De Gennaro, Pietrini 5, Sorokaite, Orro, Fahr)
Türkiye: Ebrar 17, Kübra 12, Zehra 9, Şeyma 8, Meliha 5, Cansu 4 (Simge, Ezgi, Gözde, Hande)
Setler: 25-21, 25-15, 25-21
Süre: 77 dakika (26, 26, 25)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN