Fırtına'nın yetenekli ismi yuvadan uçuyor: Avrupa devi kesenin ağzını açtı

Fırtına'nın yetenekli ismi yuvadan uçuyor: Avrupa devi kesenin ağzını açtı

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Fırtına'nın Uğurcan Çakır'a gelen teklifleri reddettiği öğrenilirken Karadeniz ekibinin bir diğer yetenekli ismine Hollanda devi talip oldu.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor bir yandan bu akşam İstanbul'da konuk olacağı İstanbulspor karşısında yeni sezonun perdesini açacak.

Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı yönetiminde bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz temsilcisi bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Daha önce başarılı eldiven Uğurcan Çakır'a gelen teklifleri geri çeviren bordo-mavili ekibin bir başka yıldızına Hollanda devi talip oldu.

Ajax'ın, Trabzonspor'un 19 yaşındaki savunmacısı Ahmetcan Kaplan'ı transfer etmek için bordo-mavili ekibin kapısı 7 milyon euroluk bir teklifle çalacağı öğrenilirken genç yıldızın Hollanda ekibine imza atmaya sıcak baktığı kaydedildi.

kap.jpg

2020'den beri A takım forması giyen genç oyuncu, geçtiğimiz sezon Trabzonspor adına 13 Süper Lig maçında forma giyerek gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN