Formula 1 Singapor'da unutulmaz başlangıç

Formula 1 Singapor'da unutulmaz başlangıç

Formula 1'de yaşanan kaza yarışa damga vurdu...Yarışın start anında ilk cepteki şampiyonluk adayı pilotlar birbirine girdi ve yarışa bir süre ara verildi.

Formula 1'de dört dünya şampiyonluğu bulunan Ferrari pilotu Sebastian Vettel dün, 1.39.491'lik derecesiyle pole pozisyonunu elde ederken, Red Bull-TAG Heuer'in Hollandalı pilotu Max Verstappen 1.39.814 ile ikinci, takım arkadaşı Daniel Ricciardo ise 1.39.840 ile üçüncü en iyi zamana imza atmıştı.

17-09/17/8445571.jpg

YARIŞIN HEMEN BAŞINDA KAZA

Araçlara yeşil ışıklar yanar yanmaz 4. sıradan iyi bir başlangıç yapan Ferarri pilotu Kimi Raikkonen, Red Bull-TAG Heuer'den Max Verstappen'in arka lastiğine temas etmesi sonucu yarış dışı kaldı. Max Verstappen de karıştığı kaza ile yarışa erken veda etti.

İlk sırada çıkış yapan Sebastian Vettel ise Ferarri'sinin ön tarafını kontrol edemeyince bariyerlere tosladı ve yarışı takım arkadaşı Rakikkonen gibi noktalamak durumunda kaldı.

1. Sebastian Vettel (Ferrari) - Yarış dışı
2. Max Verstappen (Red Bull-TAG Heuer) - Yarış dışı
3. Daniel Ricciardo (Red Bull-TAG Heuer) - Devam
4. Kimi Raikkonen (Ferrari) - Yarış dışı
5. Lewis Hamilton (Mercedes) - Devam

Vettel'in aracının ön kanadını kaybettikten sonra bir süre yarışa geri geri devam etmeye çalışması ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu.

17-09/17/8445574.jpg

Yarış pistteki parçaların toplanması için kısa bir süre güvenlik aracının arkasında devam etti. Kaza sırasında 5. sırada olan Lewis Hamilton (Mercedes) aradan sıyrılarak ilk sıraya yerleşti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN