Spor yorumcuları birbirine girdi, bardaklar havada uçuştu

TV100’de yayınlanan bir spor programında iki yorumcu, birbirinin üzerine bardak fırlatıp hakaret ve tehditte bulundu. Kavga 2010-2011 yılının şampiyonunun Trabzonspor mu yoksa Fenerbahçe mi olduğu tartışmasından çıktı.

Süper Lig’de dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından yayınlanan "Var Odası" programında, yorumcular Emre Bol ile Oğuz Altay kavga etti.

Altay, 2010-2011 sezonunda şampiyonun Trabzonspor olduğunu söylerken, Fenerbahçe için "hırsız" ifadesini kullandı. Buna sinirlenen Bol da “Açın Türkiye Futbol Federasyonu’nun sitesini, bakalım ne yazıyor” dedi.

İkili, önlerinde duran bardaklara vurdu; Altay, Bol’un üstüne yürüdü. Gerilimin artmasuı üzerine reklama gidildi.

TFF FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞUNU TESCİLLEMİŞTİ

Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda 82 puan alarak, aynı puandaki Trabzonspor’un dört gol averajı önünde şampiyon olmuştu. Trabzonspor cephesi, Fenerbahçe’nin şikeyle şampiyon olduğunu iddia ederek yıllardır kupanın kendilerine verilmesini istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2 Haziran 2011’de Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu tescillemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN