Galatasaray 4-1 Kasımpaşa Maç sonucu

Galatasaray 4-1 Kasımpaşa Maç sonucu

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Kasımpaşa'nın golünü 76. dakikada penaltıdan Diagne atarken, ev sahibi Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 55. dakikada Eren Derdiyok, 58. ve 65. dakikadalar Garry Rodrigues, 77. dakikada Serdar Aziz  kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 12 yaparak, Kasımpaşa ile puanını eşitlerken averajla liderlik koltuğuna oturdu.

MAÇTAN NOTLAR

98' SON DÜDÜK GELDİ! Karşılaşma sona erdi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısı beş gole sahne oldu ve Galatasaray, evinde Kasımpaşa'ya karşı 4-1 kazandı.

97' GOL KARARI İPTAL! Hakem Bülent Yıldırım, VAR incelemesinin ardından golü iptal etti.
 
95 GOL! Bu kez sahne Henry Onyekuru'nun! Soldan içeri giren Nagatomo pasını kale önüne çevirdi, orada bulunan Onyekuru topu ağlara yolladı. Skor şimdi 5-1.
 
95'AssistAsist Yuto Nagatomo

95'GoalGol Henry Chukwuemeka Onyekuru

93' Sağdan içeri gönderilen yerden pasta Diagne topu ağlara yolladı fakat ofsayt bayrağı kalktı.
 
93' Sağdan içeri gönderilen yerden pasta Diagne topu ağlara yolladı fakat ofsayt bayrağı kalktı.
 
92'Oyuncu Değişikliği Mahmoud Ibrahim Hassan Hasan Bilal

91' OFSAYT! Badou Ndiaye'nin klas pasında sağdan içeri girip topla buluşan Yunus Akgün, pasını kale ağzına çevirdi ancak öncesinde kendisi için ofsayt bayrağı kalktı.
 
90' Karşılaşmanın sonuna 6 dakikalık kayıp süre eklendi.
 
88' TEKRAR MUSLERA! Trezeguet ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleye şutunu yolladı fakat günün başarılı isimlerinden Muslera gole izin vermedi.
 
85'Oyuncu Değişikliği Sinan Gümüş Yunus Akgün

84' 4-1 gerideki Kasımpaşa oyundan düşmeye başladı. Galatasaray ise maçı rölantide tutuyor.

83' Ryan Donk, uzak mesafeden kaleyi yokladı ancak top farklı bir şekilde üstten dışarı çıktı.
 
83' Ryan Donk, uzak mesafeden kaleyi yokladı ancak top farklı bir şekilde üstten dışarı çıktı.
 
81' KAÇTI! Galatasaray beşinci gole yaklaştı. Sinan, kendisine gönderilen ara pasında ceza sahası içinde topla buluştu, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı ama top az farkla dışarı çıktı.
 
80'Oyuncu Değişikliği Garry Mendes Rodrigues Henry Chukwuemeka Onyekuru
 
77 GOL! Gol yağmuru sürüyor. Galatasaray, Sinan Gümüş ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde Serdar Aziz yükseldi ve kafayı vurdu, top ağlarla buluştu. Galatasaray, gol yedikten bir dakika sonra attı.
 
76' Penaltıdan Gol Mbaye Diagne

74' KARAR DEĞİŞMEDİ! Hakem Bülent Yıldırım pozisyonu VAR'dan izledi ve penaltı kararını değiştirmedi.
 
72' PENALTI! Mbaye Diagne sol çaprazdan içeri girdi, Ozan Kabak'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi!
 
70' Sarı kartı bulunan İlhan Depe, yerini Tarkan Serbest'e devretti.

69' Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Ramazan çıktı ve topu aldı. Bu pozisyonun ardından sakatlık geçiren Ramazan için sağlık görevlileri oyun alanına geldi.
 
68' DİREKTEN DIŞARI! Galatasaray durmak bilmiyor. Az önceki gibi bir kez daha Ndiaye gole yaklaştı. Senegalli yıldızın yakın mesafeden şutu savunmaya çarptı, yön değiştirip direğe çarparak kornere çıktı.
 
67' AZ FARKLA! Galatasaray halen gol arıyor. Badou Ndiaye'nin ceza sahası dışından etkili şutu üstten az farkla auta çıktı.
 
65' GOL! Galatasaray farkı açtı! Emre Akbaba'nın pasında topla buluşan Rodrigues, sol çaprazdan mükemmel bir şut gönderdi ve harika bir golle skoru 3-0'a getirdi.
 
65'Asist Emre Akbaba

65'Gol Garry Mendes Rodrigues

63' MÜKEMMEL KURTARIŞ! Kasımpaşa atağında Trezeguet'nin ceza sahası içinden gönderdiği şutu Muslera tokatladı ve gole izin vermedi.
 
62' OFSAYT! Galatasaray'da Sinan Gümüş ani gelen şutu kaleci Ramazan'dan döndü, devamında Rodrigues kale önünde topla buluştu fakat ofsayt bayrağı kalktı.
 
60' Karşılaşmada üçte ikilik dilim geride kaldı. Galatasaray, iki dakikada bulduğu iki golle 2-0 önde.
 
59'Oyuncu Değişikliği Samuel Emem Eduok Özgür Çek

58'Asist Papa Alioune N'Diaye

58 Gol Garry Mendes Rodrigues

57' Eren Derdiyok, bu sezon Süper Lig'de beşinci maçında üçüncü golünü kaydetti.
 
55 Gol Eren Derdiyok
 
53' TANSİYON YÜKSELDİ! İlhan Depe'nin Emre Akbaba'ya arkadan yaptığı faul sonrası ortam gerildi ve tüm oyuncular o bölgeye hareketlendi. İlhan bu pozisyonda sarı kart gördü.
 
53' Sarı Kart İlhan Depe
 
51' Galatasaray sol kanattan Emre Akbaba ile köşe vuruşu kullandı, ön direkte Popov karşıladı.
 
50' KAÇTI! Bu kez Galatasaray gole çok yaklaştı. Linnes'in sağdan kestiği ortada Eren'in kafa vuruşu az farkla auta çıktı!
 
48' MUSLERA ÇELDİ! Kasımpaşa sağ kanattan etkili geldi, ön direğe kesilen ortada Serdar Aziz ters bir dokunuş yaptı ancak Muslera harika bir refleksle topu çeldi ve gole izin vermedi.
 
47' İki takım da ikinci yarıya değişiklik yapmadan çıktı.
 
46' İkinci yarının ilk atağı Kasımpaşa'dan geldi. Sağdan içeri yapılan ortada Diagne kale önünde topla buluştu ancak vuruşu az farkla auta çıktı.
 
45' İkinci yarı başladı.
 
47' İlk yarının son düdüğü geldi. Galatasaray ile Kasımpaşa soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle giriyor.
 
45' KRİTİK HAMLE! 18 yaşındaki Ozan Kabak, sol kanattan topla beraber depar atan Trezeguet'ye yatarak pozisyon şansı vermedi ve bu hareketiyle büyük alkış aldı.
 
44' İlk yarının sonuna 2 dakikalık kayıp süre eklendi.
 
43' AZ FARKLA! Ozan Kabak'ın hava topu mücadelesinde yaptığı faulün ardından Kasımpaşa sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Penaltı noktası çevresine gönderilen ortaya Ben Youssef çıkıp kafayı vurdu, Muslera da kalesini terk etti fakat top az farkla dışarı çıktı.
 
42' İlk yarının son dakikalarına girilirken Galatasaray rakip ceza yayı çevresine adeta kamp kurdu ancak Kasımpaşa savunması kademede boşluk vermiyor ve Galatasaray'ın tehlike yaratmasına izin vermiyor.
 
40' Galatasaray sol kanattan Emre Akbaba ile köşe vuruşu kullandı. Top savunmadan dönerken bir kez daha orta geldi ancak savunma, ceza alanı içinde Galatasaraylı futbolculara fırsat vermedi.
 
39' Galatasaray'ın baskısı artıyor. Emre Akbaba sol çizgiye inip pası içeri çevirdi ama savunma topu kornere yolladı.
 
37' Galatasaray son dakikalarda oyun kontrolünü eline aldı ancak Kasımpaşa savunmasını geçemiyor. Karşılaşmada golsüz eşitlik ve düşük tempo sürüyor.
 
36' Ryan Donk 30 metre civarından sert bir şut gönderdi, cepheden yaptığı vuruş üstten auta çıktı.
 
34' OFSAYT! Galatasaray'da savunma arkasına atılan ara pasında Emre Akbaba hareketlendi ve kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken ofsayt bayrağı kalktı.
 
33' Trezeguet'nin şutundan sonra Galatasaray hızlı hücuma çıktı. Savunmanın arkasına atılan topa Eren Derdiyok yetişemedi.

32' Kasımpaşa'da sağ kanattan içeri yapılan ortaya Diagne yükseldi ve topu indirdi, ceza sahası içinde Trezeguet'nin vuruşu geldi ama top etkili gitmedi.
 
30' Kasımpaşa uzun süre rakip ceza yayı çevresinde topla oynadı, sonrasında Nagatomo topu çalıp hızla hücuma çıkarken Eduok'un arkadan faulü geldi ve sarı kart çıktı.
 
30' Sarı Kart Samuel Emem Eduok
 
27' Kasımpaşa yine kenardan yapılan ortayla gol aradı. Popov'un sağ çizgiye inip yaptığı ortaya kale önünde Pavelka yükselip kafayı vurdu ama auta çıktı.
 
26' Galatasaray bu dakikada rakip kalede etkili oldu. Garry Rodrigues'in ceza alanı dışından ve havadan gönderdiği topa Sinan hareketlendi ama kaleci Ramazan önce davrandı.
 
24' Trezeguet sol çaprazdan hızla içeri hareketlendi, orta yapması beklenirken kaleyi düşündü ama Muslera tek hamlede topu kontrol etti.
 
23' KAÇTI! Galatasaray gole yaklaştı. Rodrigues'in pasında Sinan Gümüş sol çaprazdan içeri girdi, kaleyi görüp sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ama yerden giden top, uzak kale direğinin dibinden dışarı çıktı.
 
22' Galatasaray'da Linnes sağdan çizgiye inip yerden ortayı yaptı ama ceza sahasına yönelen topu Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.

21' Hava topu mücadelesinde Diagne'nin darbesiyle yerde kalan Serdar Aziz'in tedavisi oyun alanında gerçekleşti.
 
20' Kasımpaşa sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Trezeguet'nin yaptığı ortaya yükselen Diagne, Serdar'a faul yaptı ve oyun durdu.
 
18' Galatasaray'da Rodrigues sol kanattan içeri girdi ama rakiplerinden sıyrılamadı, devamında Donk'un kale önüne gönderdiği topu Eren aşırttı, kalecide kaldı.
 
15' Linnes ile Sinan Gümüş sağ kanatta paslaştı ve devamında Sinan'ın ortası geldi, kale önünde Ndiaye topu kontrol etmek isterken kendisine çarpan topu kontrol edemedi ve auta gitti.
 
14' Kasımpaşa, yaklaşık 40 metreden bir serbest vuruş kazandı. Trezeguet topu ceza alanı içindeki Diagne'ye göndermek istedi ama Galatasaray savunması kafayla karşıladı.
 
12' Mücadelede şu ana kadar iki takım da net bir gol pozisyonu bulamadı. Karşılaşma düşük bir tempoda ilerliyor.
 
11' Galatasaray orta sahadan çıkmak isterken Emre Akbaba, Eduok'un faulüne maruz kaldı ve takımına serbest vuruş kazandırdı.
 
9' Kasımpaşa bu dakikada kanatlardan yaptığı ortalarla gol arıyor. Sol kanattan içeri gönderilen ortaya arka direkte Diagne yükseldi ama vuramadı, devamında sağdan Popov'un ortasını Muslera çıktı ve aldı.
 
7' Kasımpaşa atağında soldan yapılan orta kafalardan sekti ve ceza sahası dışına yöneldi, sağ çaprazdan Popov'un sert şutu yandan auta gitti.
 
5' ÜSTTEN AUT! Galatasaray bu dakikada etkili geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Garry Rodrigues kaleyi yokladı ama top az farkla üstten dışarı çıktı.
 
4' Galatasaray sol kanattan serbest vuruş kazandı. Penaltı noktasına gönderilen ortayı Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.
 
3' Galatasaray'da orta alanda kaptırılan topun ardından Trezeguet ile soldan gelişen hücumun devamı gelmedi ve Galatasaray savunması kademeye girerek tehlikeyi önledi.
 
1' Karşılaşmanın ilk dakikaları genel olarak orta sahada geçiyor. İki takım da oldukça tedbirli.
 
1' Kasımpaşa kendi yarı alanında paslaşırken Nagatomo baskı yaptı ve takımına taç kazandırdı.

 MÖ İlk düdük çaldı ve mücadele başladı.                                                                                   

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig’de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 18 kez sahadan galip ayrılırken, 5 kez de Paşa rakibini mağlup etti. 5 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Geçtiğimiz sezon Türk Telekom Stadyumu’ndaki maçı Galatasaray 2-0 kazanırken, Kasımpaşa da evinde 2-1 galip geldi.

Geçtiğimiz sezon da 5. haftada karşılaştılar. İki takım geçtiğimiz sezon da ligin 5. haftasında yine Galatasaray’ın sahasında karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, bu müsabakayı 2-0 kazanmıştı. Karşılaşmanın gollerini ise transfer döneminde Galatasaray'la yolları ayrılan Bafetimbi Gomis kaydetmişti.

KADROLAR

Galatasaray: Muslera, Linnes, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Emre Akbaba, Sinan Gümüş, Rodrigues, Eren Derdiyok

Kasımpaşa: Ramazan, Ben Youssef, Veysel, Veigneau, Popov, Pavelka, Sadiku, İlhan, Trezeguet, Eduok, Diagne

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN