Galatasaray Gomis ile prensipte anlaşmaya vardı

Galatasaray Gomis ile prensipte anlaşmaya vardı

Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis ile prensipte anlaşmaya vardı. Al Hilal'den ayrılan Gomis'in tekrar Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Süper Lig'de kötü günler geçiren ve 15. sıraya kadar gerileyen Galatasaray, hücumda Mostafa Mohammed ve Diagne'den istediği verimi alamayınca golcü arayışlarına girdi. Sarı-Kırmıızlı ekip rotayı eski golcüsü Bafetimbi Gomis'e yöneltti.

BURAK ELMAS MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Habertürk TV'de konuk olduğu bir programda transfer konusunda açıklama yapan Burak Elmas, “Önümüzdeki günlerde 1 veya 2 ismi kadromuza katmak için çalışmalar yapıyoruz. Gomis görüştüğümüz oyunculardan biri” diyerek müjdeyi vermişti.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Al-Hilal'den ayrılan 36 yaşındaki golcü oyuncu Gomis, tarafların görüşmesi sonucu Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılıların Gomis ile prensipte anlaştığı öğrenilirken, yönetimin birkaç gün içerisinde golcü ismi açıklayacağı bekleniliyor.

Öte yandan Fransa basını, Saint Etienne’nin de Gomis’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulduğunu öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN