Galatasaray istedi Fenerbahçe transfer etti: Kanarya'dan Cimbom'a oyuncaklı gönderme

Portekizli teknik adam Jesus yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İtalyan ekibi Cagliari'den Joao Pedro'yu kadrosuna kattığını açıkladı. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan futbolcu için hazırladığı videoda aslan peluş oyuncağı ile Cimbom'a göndermede bulundu.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde hem 2008-2009 sezonundan bu yana süren Şampiyonlar Ligi hasretini hem de 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden Süper Lig şampiyonluğu hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi elemesinde Polonya'da karşılaştığı Ukrayna devi Dinamo Kiev ile golsüz berabere kalarak Türkiye'ye dönen sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan İtalyan hücum oyuncusu Joao Pedro'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

30 yaşındaki yıldız futbolcu için İtalyan kulübü Cagliari'ye 4.680.000 euro sözleşme fesih bedeli ödeneceğini duyuran Fenerbahçe, deneyimli oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kanarya, Joao Pedro transferini sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla açıklarken, ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulundu. İtalyan oyuncunun Boğaz'ın diğer yakasından gelen bir kağıttan uçağı ezerek kulüp binasına girdiği videoda, aslan peluş oyuncağı ile Cimbom'a atıfta bulunuldu.

fbbbb.jpg

"EN İYİ TERCİHİ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

İmza sonrası ilk açıklamalarını FB TV’ye yapan Joao Pedro, “Çok büyük bir kulübe geldim. Gerçekten büyük bir mutluluk yaşıyorum. Burası eşsiz bir kulüp. Kariyerim için de önemli bir fırsat. En iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN