Galatasaray ligde kaçıncı sırada? Süper Lig puan durumu | İşte haftanın maçları

Galatasaray ligde kaçıncı sırada? Süper Lig puan durumu | İşte haftanın maçları

Spor Toto Süper Lig, verilen millî aranın ardından Galatasaray-Kasımpaşa maçıyla start alıyor. Bu sezon yaptığı transferleriyle Galatasaray, oynadığı futbolla da Fenerbahçe ve Trabzonspor adından söz ettiriyor. Süper Lig’de 4. haftanın maçları, takımların sıralaması ve puan durumu haberimizde…

4. haftada perde Galatasaray Kasımpaşa maçıyla açılırken, Süper Lig puan durumu ilk haftalardan itibaren kızışıyor. Anadolu takımlarının da damgasını vurduğu Cemil Usta Sezonunda gol krallığı, maçlar ve takımların puan durumu karar.com’da…

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Süper Lig'de ilk 3 haftada 3 galibiyeti bulunan Aytemiz Alanyaspor, liderlik koltuğunda bulunuyor. 7 puanlı 3 takımdan Fenerbahçe 2'nci, Yukatel Denizlispor 3'ncü ve Çaykur Rizespor ise 4'ncü sırada. 5 puandaki takımlardan Trabzonspor 5'nci, Ankaragücü ise 6'ncılık koltuğunda. 4 puandaki takımlardan Sivas 7, Beşiktaş 8, Galatasaray 9, Antalyaspor 10 ve Gaziantep 11'nci sırada yer alıyor. 3 puandaki Yeni Malatya 12'nci, Konyaspor 13'nci ve Başakşehir 14'ncü sırada.

19-09/13/super-lig.jpg

GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYETLE TANIŞAMADI

1 puanı bulunan Kayserispor 15'nci, Kasımpaşa 16'ncı ve Göztepe de 17'nciyken, henüz puanla tanışamayan Gençlerbirliği ise 18 ve son sırada.

SÜPER LİG FİKSTÜRÜ

Bu hafta Cuma günü Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk edecek. Cumartesi ise Başakşehir Sivas'ı, Gaziantep Beşiktaş'ı, Antalyaspor ise Kayserispor'u misafir edecek. Pazar günü oynanacak maçlarda ise Rize Göztepe, Ankaragücü Yeni Malatya, Denizlispor Konyaspor, Trabzonspor ise Gençlerbirliği'yle oynayacak.

Pazartesi günü oynanacak haftanın kapanış maçında ise Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor deplasmanına konuk olacak.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

GOL KRALLIĞI

3 gol atan Aytemiz Alanyaspor'un golcüsü Papiss Cisse, Süper Lig'de gol krallığında 1'nci sırada. 2 gol atan isimlerden Yeni Malatyaspor'lu Adis Jahovic, Alanyaspor'lu Junior Fernandes, Fenerbahçeli Nabil Dirar, Gaizantep BBli Olarenwaju Kayode, Galatasaraylı Ryan Babel, Kayserisporlu Umut Bulut, Fenerbahçeli Vedat Muriç 2'nci sırada.

Süper Lig'e verilen arada Millî Takım'ın yaptığı maçların ardından oyuncularımızın tekne turundan yansıyan görüntüler:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN