Galatasaray Lisesi'ne Fenerbahçeli müdür atandığı iddiaları taraftarın tepkisine neden oldu

Galatasaray Lisesi'ne Fenerbahçeli müdür atandığı iddiaları taraftarın tepkisine neden oldu

Prof. Dr. Vahdettin Engin'in Galatasaray Lisesi'ne müdür olarak atandığına ilişkin iddialar gündemi karıştırdı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Engin'in atamasına dair iddia Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Galatasaray Lisesi'nin başına Fenerbahçeli müdür atandığına dair iddialar sosyal medyada gündem oldu. Fenomen Galatasaraylı hesaplardan "Majesteleri" nin paylaşımı Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Paylaşımda, "Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Vahdettin Engin, Galatasaray Lisesi Müdürlüğü'ne atandı. Kendisi de Galatasaray Lisesi mezunu olan Engin, sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor." ifadeleri yer aldı. 

 

19-08/21/02.JPG

SIKI FENERBAHÇE TARAFTARI

Tarih çalışmaları ile bilinen Vahdettin Engin, Galatasaray Kuruluş Belgesi'ni bulan kişi. Engin aynı zamanda sıkı bir Fenerbahçe taraftarı.

Engin'in atanmasından dolayı Galatasaray taraftarı sosyal medyada hem Galatasaray Vakfı'na hem de atamayı yapan Milli Eğitim Bakanlığı'na büyük tepki gösterdi. 

 

19-08/21/01.JPG

19-08/21/002.JPG

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN