Galatasaray Marcao'yu KAP'a bildirdi

Galatasaray Marcao'yu KAP'a bildirdi

Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira'nın (Marcao) transferi için Portekiz kulübü Chaves'le görüşmelere başlandığını duyurdu. Sarı kırmızılı ekip, 23 yaşındaki futbolcu Emre Taşdemir'in transferi için de görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi konusunda Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Portekiz Süper Ligi'nde Chaves forması giyen 22 yaşındaki Brezilyalı stoper, bu sezon 16 lig maçında forma giyip 2 gol attı.

EMRE TAŞDEMİR'DE KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray, 23 yaşındaki futbolcu Emre Taşdemir'in transferi için de görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılı ekip tarafından KAP'a yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir'in transferi konusunda oyuncu ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

ANTALYA'YA GELDİ

Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Emre Taşdemir, Antalya'ya geldi.

Sarı kırmızılı takımın ikinci devre hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'ya gelen Emre Taşdemir, Antalya Havalimanı'nda Futbol A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin tarafından karşılandı. Genç oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, takımın kampına katılmak üzere kendisi için ayarlanan araç ile birlikte Belek'e hareket etti.

EMRE TAŞDEMİR KİMDİR?

8 Ağustos 1995 doğumlu olan Emre Taşdemir 1.76 boyunda ve sol bek mevkisinde forma giyiyor. Genç oyuncu aynı zamanda sol kanat ve 10 numara bölgelerinde forma giyebiliyor. 

Turanspor'da 2007 yılında futbola başlayan Emre 2009 yılında Osmanlıspor'a, 1 yıl sonra da Ankaragücü'ne transfer oldu. 2013 yılında Ankaragücü'nde profesyonel olan Emre Taşdemir 1 yıl sonra sözleşmesini fesh ederek Bursaspor'a gitti. 

19-01/09/emre-tasdemir.jpg
EMRE TAŞDEMİR A MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

2014-2015 yılında Bursaspor ile 25 maça çıkan Emre Taşdemir bir sezon sonra 28 maçta forma giyerek A Milli Takım'a kadar yükseldi.

MARCAO KİMDİR?

Marcao, 5 Haziran 1996 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelmiştir. Futbola Brezilya liginde mücadele eden Atletico Paranaense formasıyla başlayan Marcao, yine aynı ligde yer alan AC Goianiense (GO) takımına kiralık olarak gönderilmiştir.

19-01/09/marcao-1547036184.jpgMARCAO GEÇTİĞİMİZ SEZON CHAVES FORMASI GİYDİ

Bir müddet burada forma giydikten sonra bu kez Portekiz'in Rio Ave FC takımına kiralık olarak gönderilen Marcao, geçtiğimiz transfer döneminde Chaves forması giymeye başlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN