Galatasaray Mertens için teklif yaptı mı? Sarı kırmızılıların Dries Mertens için yaptığı teklif ortaya çıktı

Galatasaray Mertens için teklif yaptı mı? Sarı kırmızılıların Dries Mertens için yaptığı teklif ortaya çıktı

Galatasaray'da transferde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor ile ismi anılan dünyaca ünlü yıldız Dries Mertens için sarı kırmızılıların teklif yaptığı ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transferde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yaşanan transfer gelişmesinin ortaya çıkmasıyla birlikte sarı kırmızılı taraftarlar iyice heyecanlandı.

Trabzonspor'da Mertens'i çok istiyordu!

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından transferde sürpriz bir isim gündeme alındı. Trabzonspor'un da bir süredir transferi için yoğun bir çaba sarf ettiği Belçikalı yıldız Dries Mertens için sarı kırmızılılar harekete geçti.

Mertens için Galatasaray talip oldu

Geçtiğimiz sezon sonu itibariyle İtalyan ekibi Napoli ile sözleşmesi sona eren Dries Mertens şu zamana dek henüz bir kulüple anlaşma sağlayamamıştı. Mertens'in bonservis ücretini elinde bulundurması transferde büyük bir ilgi uyandırıyor.

Belçikalı yıldız Dries Mertens ile menajeri aracılığıyla bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray, yıldız futbolcunun senelik olarak istediği 5 Milyon Euro garanti ücret istemesine karşı senelik olarak 3.5 Milyon Euro teklif etti.

Transferde bu hafta içerisinde Mertens'in bir geri dönüş yapmasını bekleyen Galatasaray yönetiminin bu hafta içerisinde mutlu sona ulaşabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN