Galatasaray, Ryan Babel transferini bitirdi

Galatasaray, Ryan Babel transferini bitirdi

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray transfere hızlı bir giriş yaptı. Sarı Kırmızılı ekip, Fulham'dan ayrılarak boşa çıkan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Ryan Babel'i renklerine bağladı.

Galatasaray, Ryan Babel transferinde mutlu sona ulaştı. Premier Lig'den düşen Fulham'ın serbest bıraktığı 32 yaşındaki Hollandalı futbolcu önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.

Menajeriyle beraber dün İstanbul’a gelen Babel sağlık kontrolünden geçti. Ardından Galatasaray yöneticileri ile bir araya gelen Hollandalı yıldız imzayı attıktan sonra ülkesine döndü.

Resmi duyurunun sarı kırmızılıların ligin son haftasında oynayacağı Sivasspor maçı sonrası yapılması bekleniyor.

2,5 MİLYON EURO İMZA PARASI

Galatasaray'ın 32 yaşındaki Babel ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedilirken, tecrübeli futbolcuya yıllık 2,5 milyon Euro garanti ücret ve 2,5 milyon Euro da imza parası vereceği bilgisi paylaşıldı.

SÜPER LİG'E GERİ DÖNDÜ

Ryan Babel, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Kasımpaşa forması giymişti. 2016-2017 sezonunun ortasında Beşiktaş'a gelen Hollandalı futbolcu 2018-2019 sezonunun yarısına kadar siyah beyazlı formayı giydi.

Babel, ara transfer döneminde Premier Lig ekibi Fulham'a transfer olmuş, kulüp ligde başarılı olamayarak küme düşmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN