Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaçıncı sırada? A Grubunda puan durumu değişti

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaçıncı sırada? A Grubunda puan durumu değişti

Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi bu sezon tek başına temsil eden Galatasaray, konuk ettiği Real Madrid’e 1-0’lık skorla yenildi. Bu gelişmenin ardından Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde kaçıncı sırada olduğu konusu da merak ediliyor. Tüm bu gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor…

 

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Real Madrid, PSG ve Club Brugge ile yarışan Galatasaray, Real Madrid’e de 1-0 yenilerek 3. maçını da kazanamadı. Peki Galatasaray’ın kaç puanı var ve kalan maçları neler? İşte Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu…

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

6 KASIM ÇARŞAMBA

22.00 - PSG - Club Brugge
22.00 - Real Madrid - GALATASARAY

26 KASIM SALI

19.55 - GALATASARAY - Club Brugge
22.00 - Real Madrid - PSG

11 ARALIK ÇARŞAMBA

22.00 - PSG - GALATASARAY
22.00 - Club Brugge - Real Madrid

19-10/23/gs.jpg

PSG, 9 puanla liderliğini sürdürürken, Real Madrid ise 4 puanda 2., Club Brugge ise 2 puanla 3. sırada. Grupta 1 puanı bulunan temsilcimiz Galatasaray ise sonuncu sırada yer alıyor...

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

REAL MADRİD MAÇINDAN NOTLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Real Madrid’i konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Sivasspor maçının ilk 11'ine göre 4 değişiklik yaptı.

Terim, ligde 3-2 galip geldikleri Sivasspor maçının ilk 11'inde oynattığı Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Emre Mor ve Ömer Bayram’a Real Madrid maçının başlangıç kadrosunda yer vermedi. Tecrübeli isim, bu futbolcuların yerine Nagatomo, Mariano, Seri ve Donk’u oynattı.

Ömer Bayram, Şener Özbayraklı ve Emre Mor, Madrid maçında yedekler arasında bulunurken, Emre Taşdemir kadroya giremedi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan müsabakaya sarı-kırmızılılar, Mariano Filho, Fernando Muslera, Marcao, Christian Luyindama, Ryan Donk, Yuto Nagatomo, Jean Michael Seri, Steven Nzonzi, Ryan Babel, Younes Belhanda ve Florin Andone 11'i ile çıktı.

Galatasaray’ın yedek kulübesinde ise Şener Özbayraklı, Okan Kocuk, Selçuk İnan, Adem Büyük, Sofiane Feghouli, Ömer Bayram ve Emre Mor yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN