Galatasaray'ın stadının adı değişti

Galatasaray'ın stadının adı değişti

Galatasaray'ın stadının adı yeni sponsorluk anlaşmasıyla "Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu" olarak değişti.

Galatasaray Kulübü'nün yeni sponsorluk anlaşmasıyla değişen adı açıklandı. Gelen bilgiye göre, stadın yeni ismi "Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu" oldu.

Kulübün yeni sponsorluk anlaşmasının imzaları, Başkan Burak Elmas ve Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un katıldığı törenle atıldı.

gsss.jpg

'TARAFTARIMIZA SÖZ VERMİŞTİK'

Burak Elmas, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Seçim sürecinde taraftarımıza söz vermiştik sponsorluklarla ilgili. Adaylık sürecinde yabancı bir şirketle ön anlaşma yapmıştık. Bazı detaylar istediğimiz gibi olmadı. Daha sonra Galatasaray ile birlikte olmak isteyenler ile görüştük ve Erden Timur, en iyi teklifi sundu. Benim için bu birlikteliğin başka bir anlamı da var. Erden Timur, içimizden biri. Çok iyi bir Galatasaraylı. Hem gönlüyle hem imkanlarıyla hep Galatasaray'ın yanında olmuş biri" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN